Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2023 15:01
Čas čtení 0:38
Anna Vondráková

Peče celá země se vrací. Přihlásilo se rekordní množství lidí, vybranou sestavu doplní i celebrity

ČESKO ČESKÁ TELEVIZE ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Už potřetí se dvanáct pekařů a cukrářů představí v České televizi v oblíbeném pořadu Peče celá země. Letos se na casting přihlásilo rekordních 400 soutěžících.

Výkony soutěžících budou hodnotit Josef Maršálek a Michaela Landová. Oba jsou s výběrem finálové dvanáctky spokojeni. „Ve třetí řadě jsem nevnímala propracovanější strategii soutěžících. Měla jsem pocit, že si to účastníci chtěli hlavně užít,“ uvedla porotkyně podle tiskové zprávy. „Jsem přesvědčen o tom, že soutěžící vytvořili nádherný tým a že si užívali blízkost mezi sebou,“ doplnil ji Maršálek.

Doporučeno
Ze Stardance vypadl Josef Maršálek. Nezaobírejte se s*ačkama, vzkázal lidem v děkovné řeči Ze Stardance vypadl Josef Maršálek. Nezaobírejte se s*ačkama, vzkázal lidem v děkovné řeči 3. prosince 2023 12:06

Provázet pořadem bude osvědčená moderátorská dvojice Václav Kopta a Tereza Bebarová. Ta dokonce prozradila, že se pečení již stalo součástí i jejího osobního života. „Začala jsem více péct a přestala jsem se bát postavit se k plotně i jako cukrářka.“

Na vybrané soutěžící se podívej v galerii:

Peče celá zeměPeče celá zeměPeče celá zeměPeče celá země
Zobrazit galerii
(12)

Moderátoři budou mít šanci ukázat své pekařské a cukrářské schopnosti i na obrazovkách během speciálního velikonočního dílu, který bude věnován sbírce Pomozte dětem. Doplní je herečky Jitka Čvančarová a Barbora Poláková, moderátorka Martina Hynková Vrbová, herec Martin Písařík a jazzový hudebník Rudy Linka.

První díl třetí řady ČT odvysílá v sobotu 6. ledna ve 20:10.

Domů
Sdílet
Diskuse