Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2023 12:06
Čas čtení 1:19
Karolína Fejtová

Ze Stardance vypadl Josef Maršálek. Nezaobírejte se s*ačkama, vzkázal lidem v děkovné řeči

Ze Stardance vypadl Josef Maršálek. Nezaobírejte se s*ačkama, vzkázal lidem v děkovné řeči
Zdroj: Česká televize
OSOBNOSTI ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

V osmém kole soutěž „Stardance, když hvězdy tančí“ opustil cukrář Josef Maršálek a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. Svou děkovnou řečí publikum nejen dojali, ale i pobavili.

Maršálek byl totiž kvůli svému působení v soutěži často terčem kritiky a zloby. Lidé mu vyčítali, že kvůli němu vypadávají podle nich tanečně šikovnější lidé. Maršálek si ale z kritiky nic nedělal a i v děkovné řeči na rozloučenou lidem připomněl, že existují důležitější věci, než je jeho účast v tanečním projektu.

Mí sledující to mají v hlavě srovnané, vzkázal Maršálek

„Moje milá drobotino, já jsem do téhle soutěže na první dobrou jít nechtěl. Vzal jsem si hodně času na přemýšlení, ale potom jsem se rozhodl. Byla chvíle, kdy jsem si říkal, jestli to rozhodnutí bylo správné, anebo ne, protože má účast v téhle soutěži vyvolala jistou společenskou diskuzi. Ale čím déle jsem tou soutěží postupoval, tím jsem byl radši za to rozhodnutí v soutěži být,“ řekl Josef Maršálek ve své děkovné řeči. Narážel na fakt, že veřejnost s jeho tanečními výkony nebyla spokojená.

Svou řeč dále využil k poděkování své rodině, partnerovi a také taneční partnerce. „Děkuji České televizi, že mě spojila s nejvíc užasnou, mladou, empatickou, šikovnou a chytrou dámou. Adriana má jednu krásnou vlastnost, umí se vcítit do lidí a to, co ze mě vykřesala, je její práce,“ dodal. Po dojemné části proslovu publikum pobavil: „Doma u obrazovek všechny obejměte, řekněte jim, že je máte rádi, a prosím vás, nezaobírejte se s*ačkama, život je strašně krátký.“

Už dříve na instagramu poděkoval za podporu. „Jsem moc rád, že to MÍ sledující mají v hlavě srovnané,“ doplnil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený StarDance (@stardancecz)

Publikum svou řečí pobavila i Maršálkova tanečnice Adriana Mašková: „Já bych chtěla říct, že odcházíme naprosto šťastní a naplnění. Ušli jsme krásnou cestu, trošku nečekanou, teda za mě, všichni jste to nečekali, tak se netvařte, že jsem jediná,“ narážela na jejich nečekaný úspěch v soutěži a umístění na páté příčce.

Doporučeno
Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? 3. května 2024 16:55

Do semifinále oblíbené taneční soutěže postoupila snowboardistka Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, moderátorka a modelka Iva Kubelková a Martin Prágr, bývalý slalomář Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková a herečka Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Domů
Sdílet
Diskuse