Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2023 12:34
Čas čtení 0:34
Radka Klučárová

Velkolepá boxerská událost Jakea Paula je předmětem vyšetřování. Jeden ze zápasů na turnaji mohl být dohodnutý

SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL
Uložit Uložené

Problémem má být zápas mezi Yoenisem Tellexem a Livanem Navarrem, který se uskutečnil minulou sobotu 16. prosince.

Velkolepá boxerská událost v Caribe Royal Hotelu v Orlandu na Floridě, jejíž součástí byl i zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a Andrem Augustem, je předmětem vyšetřování, píše portál thesportsdaily.

Organizace U.S. Integrity obdržela od provozovatele oznámení o podezřelé sázkové činnosti. Problémem má být zápas mezi Yoenisem Tellexem a Livanem Navarrem, který se uskutečnil v sobotu 16. prosince.

V druhé polovině pátého kola se začaly objevovat vysoké sázky, které dosahovaly až šesticiferných částek. Je vysoce pravděpodobné, že jeden ze sázejících, který tak vysokou sumu vsadil, je součástí týmu jednoho ze sportovců.

Podezřelý je i vývoj zmíněného duelu. Yoenis Tellez totiž poprvé bojoval déle než šest kol. Portál thesportsdaily upozorňuje, že všech pět posledních zápasů ukončil ještě dříve, než se dostal do čtvrtého kola. Duel je tak aktuálně předmětem vyšetřování.

Domů
Sdílet
Diskuse