Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. ledna 2024 15:13
Čas čtení 0:39
Magdalena Trajerová

Jak zaujmout vysněný match na seznamce? Tenhle krok podle průzkumu výrazně zvýší šanci

Jak zaujmout vysněný match na seznamce? Tenhle krok podle průzkumu výrazně zvýší šanci
Zdroj: Freepik /freepik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI ONLINE SEZNAMKY RANDĚNÍ VE 21. STOLETÍ SPOLEČNOST
Uložit Uložené

Jsou pro tebe seznamky noční můrou? Nevíš, jak svůj vysněný match oslovit? Zkus poslat hlasovou zprávu – tvoje šance na rande se mohou zvýšit o celých 48 procent.

Více než dvě třetiny uživatelů seznamek potvrdily, že hlasové zprávy u nich vzbuzují větší zájem než zprávy psané, píše CNBC. Podle dat aplikace Hinge se šance na rande s hlasovou zprávou zvedá o celých 48 procent. Terapeutka Moe Ari Brown to vysvětluje tím, že hlas dokáže odhalit osobnost tak, jak to fotografie ani text nedokáží.

Doporučeno
S tímhle trikem ti stoupne počet matchů o 10 procent. Udělali jsme průzkum, co nejvíc funguje na randicích aplikacích S tímhle trikem ti stoupne počet matchů o 10 procent. Udělali jsme průzkum, co nejvíc funguje na randicích aplikacích 12. ledna 2024 12:00

Chápeme, že poslat hlasovou zprávu někomu, koho jsi v životě nepotkal*a, může být trochu zvláštní. Pokud ti mluvení tak úplně nejde, pomáhá si představit, že mluvíš s někým, ke komu už máš nějaké city, radí Moe Ari Brown.

láska tinder
Zdroj: Freepik/@freepik/voľne na použitie

Důležité není ani tolik, co řekneš, ale jak to řekneš. Přitažlivě působí hlas, který zní pozitivně, sebevědomě a podmanivě. Nebraň se gestům, i když je posluchač nevidí, dodají tvému projevu sebejistotu. Komunikační kouč Preston Ni zdůrazňuje také důležitost tónu hlasu. Zkus se při mluvení usmívat, hlas pak zní vřele.

Skvěle funguje i zachytit svůj upřímný smích. Podle výzkumů totiž společný smích napomáhá k pocitu propojení.

Nejdůležitější radou ale zůstává – zůstaň hlavně sám*sama sebou!

Domů
Sdílet
Diskuse