Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2024 10:25
Čas čtení 0:59
Monika Růžičková

Po Dahmerovi přichází bratři Menéndezovi. Kdo se objeví v nové řadě seriálu Monstrum?

Po Dahmerovi přichází bratři Menéndezovi. Kdo se objeví v nové řadě seriálu Monstrum?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KRIMI NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Po úspěšné sérii Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera představili výkonní producenti Ryan Murphy a Ian Brennan Příběh Lylea a Erika Menéndezových. Bude o bratrech Menéndezových, kteří byli odsouzeni za vraždu svých rodičů.

Premiéra druhé série by měla proběhnout koncem letošního roku. V hlavních rolích se objeví nováčci Nicholas Alexander Chavez a Cooper Koch, kteří si zahrají bratry Lylea a Erika, roli rodičů ztvární hvězdné duo Javier Bardem a Chloë Sevigny.

Doporučeno
Analýza: Jeffrey Dahmer nás nechal nahlédnout do nitra. Proč sledujeme sériové vrahy a je to morální? Analýza: Jeffrey Dahmer nás nechal nahlédnout do nitra. Proč sledujeme sériové vrahy a je to morální? 9. října 2022 11:00

Podle úřadů bratři vraždili, aby zdědili otcův majetek. Sourozenci však tvrdili, že své rodiče zabili po letech psychického a fyzického týrání ve strachu o svůj život. Případ v roce 1989 vyvolal v médiích velký rozruch. Série bude sledovat detaily komplexního případu a situaci po vraždách Josého a Kitty v jejich domě v Beverly Hills. Budeme svědky nejen vraždy rodičů, ale i soudního procesu a mediálního tlaku.

 

Dahmer byl teprve začátek 

Po obrovském úspěchu první série Netflix oznámil dokonce dvě další série, téma třetí série zatím oznámeno nebylo. Příběh Jeffreyho Dahmera je momentálně třetím nejúspěšnějším seriálem od Netflixu s jednou miliardou přehraných hodin za pouhých 60 dní. Evan Peters si dokonce za svůj výkon odnesl Zlatý glóbus. 

Ryan Murphy je známý americký scenárista a filmový režisér, jehož nejznámějšími počiny jsou American Horror Story a Glee. S herečkou Chloë Sevigny, která si v seriálu zahraje matku bratrů, se dobře znají, v minulosti spolu spolupracovali na dvou sériích American Horror Story a na připravované sérii Feud: Capote vs. The Swans

I Javier Bardem je sázkou na jistotu. Španělský herec si za svou roli ve filmu Tahle země není pro starý odnesl Oscara, je také držitelem řady dalších ocenění včetně Zlatého glóbu nebo BAFTA. Role Josého Menéndeze bude jeho první televizní rolí v angličtině.

Domů
Sdílet
Diskuse