Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. ledna 2024 16:10
Čas čtení 0:34
Ilona Hobzová

Konkurence pro Óčko? V Česku vzniká nová hudební televize

Konkurence pro Óčko? V Česku vzniká nová hudební televize
Zdroj: Wallpaper Flare/volně k užití
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Plánem jejího provozovatele je šířit tento projekt prostřednictvím pozemního digitálního vysílání.

Server MediGuru v úterý uvedl, že Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) zaregistrovala 7. prosince loňského roku žádost společnosti OK Music Television týkající se vydání licence pro nový tematický kanál OK TV. „Plánem jeho provozovatele je šířit tento projekt prostřednictvím pozemního digitálního vysílání,“ informuje web.

Doporučeno
Česká automobilka přidá do aut ChatGPT. K dispozici bude už letos v několika modelech Česká automobilka přidá do aut ChatGPT. K dispozici bude už letos v několika modelech 16. ledna 2024 13:39

Prostřednictvím pozemního digitálního vysílání (DVB-T2) v Česku distribuuje už několik televizních hudebních kanálů, například Óčko, Óčko STAR, Óčko Expres, Šlágr TV, Šlágr 2 nebo Retro Music TV.

Anketa:
Co ty a hudební televize?
Koukám na ně pořád.
Čas od času si nějakou pustím.
Tohle ještě existuje?
Koukám na ně pořád.
14 %
Čas od času si nějakou pustím.
47 %
Tohle ještě existuje?
40 %

Server MediaGuru upozornil také na informace v obchodním rejstříku, podle kterého je jediným jednatelem a zároveň společníkem firmy s vkladem deseti tisíc korun podnikatel Jan Hloch z Uničova. Společnost vznikla v září 2023. 

„MediaGuru.cz předpokládá, že tato stanice by mohla být v budoucnu šířena prostřednictvím celoplošného DVB-T2 multiplexu 24 společnosti Digital Broadcasting, která oznámila v uplynulých dnech expanzi do Jablonce nad Jizerou a Hutiska-Solance. Hlavním zákazníkem sítě je mediální skupina Nova,“ doplnil server.

Domů
Sdílet
Diskuse