Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. ledna 2024 17:31
Čas čtení 0:54
Monika Růžičková

Nová řada zbožňovaného hitu HBO nabírá naprosto šílené obsazení. V roce 2025 to bude must-see

Nová řada zbožňovaného hitu HBO nabírá naprosto šílené obsazení. V roce 2025 to bude must-see
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložit Uložené

Bílý lotos skoro nestíhá oznamovat jména lidí, kteří se přidávají k obsazení nadcházející třetí řady.

Natáčení nové série by mělo probíhat v Thajsku od února tohoto roku. Nedávno kabelovka HBO oznámila několik herců a hereček, kteří se v připravované třetí sérii objeví, teď přidala dalších pět a fanoušci se nestačí divit.

Doporučeno
Viděli jsme všechny díly nového Temného případu. Je čtvrtá řada lepší než první? Viděli jsme všechny díly nového Temného případu. Je čtvrtá řada lepší než první? 16. ledna 2024 16:00

Bílý lotos tak čerstvě vítá známého antagonistu ze seriálu Strážce pořádku Waltona Gogginse. U další nové tváře Sarah Catherine Hook se předpokládá, že ztvární zápornou roli. Potvrzena je také účast mladého Sama Nivoly. Dále se pak můžeme těšit ještě na Patricka Schwarzeneggera z komiksového hitu Gen V a hvězdu Sex Education Aimee Lou Wood.

Po odvysílání druhé série prohlásil režisér a scenárista seriálu Mike White, že třetí řada bude pojednávat o „smrti ve východním náboženství a spiritualitě“ a „bude delší, větší a šílenější“. Původně byla premiéra třetí série v plánu na letošní rok, kvůli stávce scenáristů si však budeme muset počkat na rok 2025.

Výše zmínění se každopádně přidávají k již tak nadupanému obsazení, které čítá herce a herečky Leslie Bibb, Miloše Bikoviće, Carrie Coon, Christiana Friedela, Doma Hetrakula, Jasona Isaacse, Michelle Monaghan, Morganu O'Reilly, Parker Posey nebo například Natashu Rothwell, která ztvárnila populární postavu Belindy z první série.

Domů
Sdílet
Diskuse