Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 16:00
Čas čtení 2:14
Adéla Švehlíková

Proč má Nara Smith takový hype? Jedni milují její high end styl, druzí se smějí mormonství i jménům jejích dětí

Proč má Nara Smith takový hype? Jedni milují její high end styl, druzí se smějí mormonství i jménům jejích dětí
Zdroj: @naraaziza/Instagram
ZAJÍMAVOSTI MÓDA
Uložit Uložené

Proslavila se díky svatbě se známým modelem, v současnosti však válí na TikToku jako tvůrkyně contentu. Na první pohled dokonalý život Nary Smith však provází nemálo kontroverzí.

Pokud pravidelně scrolluješ TikTokem, už jsi pravděpodobně narazil*a na některé z videí od Nary Smith. Čísla jejího účtu každým dnem rapidně stoupají, nelze tak pochybovat o tom, že o této tvůrkyni ještě hodně uslyšíš. A čím se Nara na TikToku vůbec proslavila? To se dozvíš v tomto článku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený nara (@naraaziza)


Je jí teprve 22 let a už čeká třetí dítě se svým manželem Luckym Blue Smithem. Nara, původním příjmením Pellman, je napůl jihoafrická a napůl německá modelka, která se do povědomí veřejnosti dostala už v roce 2019. Přestože se živí modelingem, největší úspěch jí zajistil právě svazek se zmiňovaným modelem. Vše ale není tak růžové, jak se může zdát, s rostoucí popularitou se zvedá také lavina hejtu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený nara (@naraaziza)


Idol dívek a inklinace k mormonům

Lucky Blue Smith, za kterého se Nara před čtyřmi lety provdala, je americký model, který se proslavil během Tumblr éry jako miláček všech dospívajících dívek. Dosud mnoho z uživatelek TikToku vzpomíná pod příspěvky jeho ženy na svůj platonický crush k tomuto modelovi. Ten však během posledních let upadl téměř v zapomnění a pomyslné žezlo tak přebírá jeho choť. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený nara (@naraaziza)


Jedním z důvodů, proč byl Lucky Blue „cancelled“, byla jeho inklinace k mormonské církvi, která je mnohými označována za problematickou zejména kvůli rasismu a homofobii. Vzhledem k tomu, že se Nara k mormonům podle všeho rovněž přidala, čelí v současnosti stejné kritice jako její manžel. 


Mnoha hejtrům takzvaně leží v žaludku také skutečnost, že tento manželský pár letos přivítá na svět už třetího potomka. Vzhledem k tomu, že je Naře teprve 22 let, se jedná o vcelku nekonvenční záležitost, která se taktéž pojí s jejich konzervativní vírou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený nara (@naraaziza)

Bizarní jména dětí 

Nekonvenční jsou bezpochyby také jména jejich dětí. Jméno starší dcery Rumble Honey bychom mohli volně přeložit jako Rachot Medu, zatímco jméno mladšího syna Slim Easy značí Tenký Jednoduchý. Pozdvižení vzbudilo i pár týdnů staré video Nary, ve kterém se se svými followery podělila o návrhy jmen pro třetího potomka. 


Favority této modelky byla jména jako Pear, Bubble, Frosty Still, Sunny nebo Zen, na což reagovalo nespočet uživatelů posměšnými reakcemi. Jeden z komentářů zněl: „Pokud to budou dvojčata, pojmenuj je jako Apple Botton Jeans a Boots Witha Fur,“ přičemž další odpovídal: „Co takhle Ozempic Thin Smith?“

Idylka za kuchyňskou linkou 

Kritické komentáře však Nara ignoruje a i nadále se věnuje tomu, co ji baví nejvíc – vaření. Dostáváme se tak k tomu, kvůli čemu ji lidé na internetu naopak milují a vzhlížejí k ní. Cooking skills, kterými disponuje, jsou na úrovni profi kuchaře. Často tak můžeš na jejím profilu natrefit na ty nejrůznější recepty od domácího peanut butter and jelly sendviče po tradiční německé pokrmy. 


Třešničkou na dortu všech videí Nary je také volba outfitů, které jsou do detailu promyšlené. Quiet luxury a old money aesthetic snad nejlépe vystihují styl, který tato tvůrkyně vyznává a kterým její content získává ještě estetičtější podobu. 


Její naoko „dokonalý” život vzbuzuje zájem společnosti, a proto jsme i my zvědaví, jakým směrem se bude její cesta ubírat nadále. A jaký názor máš na tuto osobnost ty? 

Domů
Sdílet
Diskuse