Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. ledna 2024 7:00
Čas čtení 0:34
Vincenc Novák

Eminem vydal diss track na bývalého rivala. Urážkami nešetřil

Eminem vydal diss track na bývalého rivala. Urážkami nešetřil
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
HUDBA EMINEM RAP
Uložit Uložené

Americký rapper Eminem opět po dlouhé době upoutal pozornost novým hitem. V nejnovější písni s názvem Doomsday Pt. 2 si střílí z jednoho ze svých dlouholetých nepřátel a kolegů, rappera Benzina.

Obě rapové hvězdy spolu vedou pomyslnou bitvu již od devadesátých let, kdy Benzino, tehdy ještě jako spolumajitel časopisu Source Magazine, vydal zvukovou nahrávku, na níž Eminem urážel svoji bývalou černošskou přítelkyni. Rapper se za to později omluvil. Od té doby oba umělci nevynechají jedinou příležitost, kdy na sebe mohou zaútočit, píše magazín Unilad.

Benzino se do Eminema pustil například loni v listopadu. Tehdy kritizoval Rokenrolovou síň slávy za to, že do ní byl jeden z nejvýznamnějších rapperů v historii uveden před černošskými umělci. 

Eminem teď opětuje palbu v novém songu Doomsday Pt. 2, kde o Benzinovi nemluví zrovna hezky. Svého rapového kolegu označuje různými urážkami, obviňuje ho, že je na mizině a žije po motelech. V neposlední řadě si střílí i z jeho krátkého krku. „Teď mám hádanku (Cože?), jedna podmínka, nesmíš se smát (Dobře) / Co je opakem Benzina? (Cože?) Žirafa (Haha),“ stojí v textu. 

Domů
Sdílet
Diskuse