Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. února 2024 9:26
Čas čtení 0:24
Magdalena Trajerová

VIDEO: Láska, vášeň a rodina. Netflix láká na turecké milostné drama

VIDEO: Láska, vášeň a rodina. Netflix láká na turecké milostné drama
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Co všechno dokáže způsobit jeden rukopis románu? Na Netflix míří turecký film Popel o složitosti lidských vztahů a vášni. Chybět nebude ani žhavá aférka.

Gökçe, bohatá vdaná žena, objeví v manželově nakladatelství dosud nevydaný rukopis. Příběh románu ji ohromí. Netrvá dlouho a v hlavní postavě nalezne zalíbení. Gökçe tak ve své fantazii začne prožívat smyšlený příběh s knižní postavou truhláře, který se brzy z romantického dramatu změní v erotický thriller. Co se ale stane, když se manžel o jejím úletu dozví?

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

Scénář slibuje silné emoce a nečekané zvraty. Provede diváka cestou potlačených pocitů a nepřiznaných pravd. Nabízí hluboký vhled do milostných vztahů, skrytých tužeb a dopadu tajemství na rodinný život. Režie se ujal turecký Erdem Tepegoz.

Film si můžeš na Netflixu pustit už od 9. února.

Domů
Sdílet
Diskuse