Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2024 13:10
Čas čtení 0:42
Monika Růžičková

Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence

Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence
Zdroj: Repro foto/Youtube/bestmomentsseries
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Z důvodu aktuální finanční situace HBO prodává práva svých dříve nedotknutelných seriálů. To se týká i populárního Sexu ve městě.

Americký seriál pojednává o čtveřici kamarádek žijících v New Yorku, sledovat můžeme jejich dobrodružství v sexu, lásce, práci a přátelstvích. Seriál byl považován za průkopnický v tom, jak otevřeně hovořil o ženské sexualitě a nezávislosti. Přinesl do popředí téma přátelství mezi ženami a jejich osobního a profesního rozvoje.

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejočekávanějších fantasy seriálů roku. Koukni na trailer a fotky Na Netflix míří jeden z nejočekávanějších fantasy seriálů roku. Koukni na trailer a fotky 26. ledna 2024 14:29

Netflix uzavřel smlouvu s Warner Bros. Discovery a všech šest sérií by mělo být dostupných na platformě koncem dubna. Seriálové pokračování v podobě filmů ani nedávného spin-offu A jak to bylo dál... smlouva nezahrnuje.

Netflix seriál uvede ve Spojených státech a některých evropských regionech. Zatím není jisté, zda se seriál objeví i na českém Netflixu. Podle serveru Netflixer se ale dá předpokládat, že ano.

Nejde o první případ, kdy na Netflixu můžeme vidět starší úspěšné kousky z HBO, stejný případ byl i u dramatu Odpočívej v pokoji nebo válečného seriálu Bratrstvo neohrožených. Tyto tituly byly na českém Netflixu dostupné. 

Přestože byl seriál velmi oblíbený, čelil také kritice za svůj způsob zobrazování sexuality a života v New Yorku, přičemž někteří tvrdili, že není dostatečně realistický. Jaký máš názor ty, z dnešní perspektivy?

Anketa:
Máš rád*a seriál Sex ve městě?
Miluju Sex ve městě!
Původní seriál ano, další pokračování nemusím.
Tohle mě úplně minulo.
Miluju Sex ve městě!
40 %
237 Hlasů
Původní seriál ano, další pokračování nemusím.
19 %
110 Hlasů
Tohle mě úplně minulo.
41 %
245 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse