Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2024 14:29
Čas čtení 0:57
Veronika Ábelová

Na Netflix míří jeden z nejočekávanějších fantasy seriálů roku. Koukni na trailer a fotky

Na Netflix míří jeden z nejočekávanějších fantasy seriálů roku. Koukni na trailer a fotky
Zdroj: Netflix/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix si pro fanoušky a fanynky fantasy připravil velkolepý seriál Avatar: Legenda o Aangovi, který budeš moct vidět už v únoru.

Avatar: Legenda o Aagovi se na Netflixu objeví za necelý měsíc ve hrané adaptaci oblíbeného animovaného seriálu z roku 2005. Pro Nickleodeon ho vytvořili Bryan Konietzko a Michael Dante DiMartino.

Doporučeno
Víme, kdy vyjde druhé série Squid Game. Bude to mnohem dříve, než se čekalo Víme, kdy vyjde druhé série Squid Game. Bude to mnohem dříve, než se čekalo 24. ledna 2024 12:06

Seriál vypráví o osudech vzdušného nomáda Aanga, který se ocitne ve světě zmítaném válkou. S novými přáteli Sokkou a Katarou vyráží na napínavou cestu, aby se mohl stát příštím vládcem Avatarem. Nyní se nového hraného seriálu ujal producent Albert Kim.

Avatar se odehrává v prostředí asijsko-arktického světa, ve kterém někteří lidé dokážou telekineticky ovládat jeden ze čtyř živlů. Tato praxe má původ v čínském bojovém umění. Jediný, kdo dokáže ovládat všechny čtyři živly, je právě dvanáctiletý Avatar. Tím nese velkou zodpovědnost za život v souladu mezi zástupci všech čtyř národů. S tím mu pomáhají Katara, Sokka a Toph. Všichni se musí postavit vládci ohnivého národa Ozaiovi, který chce dobýt svět.

Hraná adaptace seriálu bude zpracováním první série animované verze, která se jmenuje Kniha první: Voda. Prvních osm dílů seriálu se zaměří na Aangovu cestu s Katarou a Sokkou do Severního vodního kamene. Aang se s pomocí přátel bude pokoušet ovládnout vodu, a nejen to. Bude se snažit uprchnout před princem Zukou, který se snaží prostřednictvím jeho zajetí v Národu ohně získat zpět svou čest.

Původní animovaný seriál se dočkal i pokračování s názvem Legenda Korry a filmové adaptace Poslední vládce větru, které si fanoušky úplně nezískaly. Nový seriál se bude snažit tyto dojmy napravit.

Na Netflixu ho můžeš vidět už 22. února.

Avatar: Legenda o AangoviAvatar: Legenda o AangoviAvatar: Legenda o AangoviAvatar: Legenda o Aangovi
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse