Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2024 12:06
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Víme, kdy vyjde druhé série Squid Game. Bude to mnohem dříve, než se čekalo

FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Patří seriál i mezi tvé oblíbené kousky? Pak by ti tahle zpráva neměla uniknout.

Společnost Netflix nečekaně oznámila, že druhá sezóna nejsledovanějšího seriálu na světě Squid Game se na Netflixu objeví ještě v letošním roce. Vyjde pravděpodobně na podzim nebo koncem roku. Natáčení začalo už loni v létě, takže se to stihne. 

Doporučeno
Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí 22. ledna 2024 17:28

Devítidílná první série Dong-hyukova seriálu byla uvedena v roce 2021. Drama o smrtící soutěži mezi chudými konkurenty o tučnou finanční odměnu se stalo naprostým hitem a bylo nominováno na 14 cen Emmy, včetně ceny za nejlepší dramatický seriál (poprvé pro neanglicky mluvený seriál). Získalo jich nakonec šest.

Anketa:
Těšíš se na druhou sérii Squid Game?
Rozhodně, nemůžu se dočkat.
Tohle mě minulo.
Rozhodně, nemůžu se dočkat.
96 %
295 Hlasů
Tohle mě minulo.
4 %
12 Hlasů

Seriál se zapsal i do historie Screen Actors Guild Awards 2022, když se stal prvním neanglicky mluveným seriálem a prvním korejským seriálem, který získal nominace za obsazení v dramatickém seriálu, herce v dramatickém seriálu (Lee Jung-jae), herečku v dramatickém seriálu (Jung Ho-yeon) a kaskadérský tým. Herec i herečka cenu získali.

Squid Game
Zdroj: Netflix

Netflix na sérii navázal reality show, která se také dočká druhé řady. Streamovací společnost ale zatím neprozradila žádné informace o ději nových dílů dramatického seriálu ani detaily druhé série. 

Domů
Sdílet
Diskuse