Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. ledna 2024 17:28
Čas čtení 0:33
Magdalena Trajerová

Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí

Jejímu únosu nikdo nevěřil. Z nového dokumentu na Netflixu mrazí
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DOKUMENT NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrkyně úspěšného Podvodníka z Tinderu přichází s novým třídílným dokumentem. Snímek Zlý americký sen zachycuje příběh únosu Denise Huskins, kterému sama policie odmítá věřit. Seriál si můžeš už teď pustit na Netflixu.

Co se stane, když jste obětí trestného činu, ale orgány činné v trestním řízení vám nevěří? V noci 23. března 2015 probudili Denise Huskins a jejího přítele Aarona Quinna neznámí zločinci v neoprenech. Páru podali sedativa, muže svázali a zdrogovanou ženu naložili do auta a unesli.

Doporučeno
Čeští sérioví vrazi půjdou do kin. Z nového traileru na film Manželé Stodolovi běhá mráz po zádech Čeští sérioví vrazi půjdou do kin. Z nového traileru na film Manželé Stodolovi běhá mráz po zádech 20. ledna 2024 14:53

Když ale Aaron Quinn poté, co vypršel účinek sedativ, požádal o pomoc policii, setkal se s překvapivým zacházením. Muži zákona mu příběh nevěřili, a dokonce ho obvinili z vraždy jeho přítelkyně. Případ se ale zamotává, když se po dvou dnech zmizelá Denise objeví živá u dveří svých rodičů.

Kdo byl pachatelem a jak se celý případ nakonec uzavřel? To vše osvětlí Zlý americký sen.

Snímek režisérky Felicity Morris vyšel na Neflixu 17. ledna. Už samotný příběh, který snímek dokumentuje, slibuje zajímavou podívanou. To ještě podporuje hodnocení 76 procent na ČSFD a 75 procent na Kinoboxu.

Domů
Sdílet
Diskuse