Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. března 2024 12:48
Čas čtení 0:56
Radka Klučárová

Slavná siamská dvojčata boří internet. Jedna ze sester se provdala za veterána, pro hatery mají jasný vzkaz

ZAJÍMAVOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Dokonce ani skutečnost, že sdílí tělo se svým dvojčetem, nezabránila jedné ze sester v tom, aby se chtěla vdát.

Sestry Abby a Brittany Hensel se proslavily v reality show Abby a Brittany, v níž diváci nahlédli do jejich soukromí. Přestože sdílejí jedno tělo, dokážou cestovat, řídit auto, vystudovaly, a dokonce získaly práci.

Jak web TODAY ve středu informoval, jedna ze sester, Abby, se v roce 2021 provdala. Čtyřiatřicetiletá učitelka je vdaná za zdravotního bratra a armádního veterána Joshe Bowlinga. Záběry ze svatby sdíleli na sociálních sítích.

O životě po svatbě v poslední době sestry často mluví na sociálních sítích, uvádí Complex. Lidem, kteří jim píší nenávistné zprávy, vzkazují, že pokud se jim jejich život nelíbí, mají je přestat sledovat. Raději by se prý měli starat sami o sebe.

Lékaři dvojčatům po narození nedávali velkou šanci na přežití a rodiče odmítli operaci na jejich oddělení. Siamská dvojčata sdílejí společný krevní oběh a všechny orgány od pasu dolů už více než 34 let. Abby může ovládat pravou stranu a Brittany ovládá levou stranu těla.

Po svatbě se na ně však snesla vlna kritiky. Lidé se začali zajímat o to, jaký je jejich manželský a sexuální život. Sestry tvrdí, že i když jsou tělesně srostlé, každá z nich je úplně jiná. Dvojčata dokonce podle serveru Unilad oznámila, že v budoucnu plánují mít děti.

Domů
Sdílet
Diskuse