Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
25. června 2024 v 12:55
Čas čtení 0:42
Anna-Marie Hanzlíková

Muž navštívil všechny země světa. Kde mu bylo nejlépe a co si myslí o Česku?

Muž navštívil všechny země světa. Kde mu bylo nejlépe a co si myslí o Česku?
Zdroj: Unsplash/Philipp Kämmerer/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ DUBAJ PRAHA
Uložit Uložené

Američan Drew Binsky se podíval do každého státu na téhle planetě. Prozradil své nejlepší i nejhorší zážitky. Kde se mu přihodily? A jak se mu líbilo v Česku?

Cestovatel se rozpovídal pro server Unilad. Za nejlepší zemi, do které se podíval, označil Filipíny. „Je to nejkrásnější země na světě. Super bezpečná a plná hodných lidí,“ upřesnil, proč zrovna tenhle ostrovní stát v Tichém oceánu. „Je tu všechno, co bys mohl chtít v jedné zemi,“ řekl ještě.

Doporučeno
Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu 24. června 2024 v 14:00

Přesto si Drew, který také natáčí na YouTube pro téměř 4,3 milionu odběratelů, vybral pro život úplně jinou zemi. Se ženou se na delší dobou usadil v Dubaji. Zalíbila se jim tamější kultura.

No a nejhorší zkušenost? Problémy se do země vůbec dostat měl ve Venezuele. No a moc se mu nelíbilo ve východní Evropě, kde mu obyvatelstvo připadalo odměřené a nepřívětivé. V Bulharsku ho dokonce ošidil taxikář.

Youtuber samozřejmě navštívil i Prahu. Z naší metropole má hned několik videí. V jednom dokonce tvrdí, že „stověžatá“ je to vůbec nejlepší město v Evropě, další video nazval jednoduše „Pět důvodů, proč je Praha mým oblíbeným městem na Zemi“. Naposledy zase ukázal, jak si jde užít Prahu, kdybys měl*a 500 dolarů (asi jedenáct a půl tisíce korun) na den.

Doporučeno
Martin Carev: Výhru jsem nejvíc přál Nikče. Mojí strategií bylo být v pozadí a nebýt hrozbou Martin Carev: Výhru jsem nejvíc přál Nikče. Mojí strategií bylo být v pozadí a nebýt hrozbou 19. června 2024 v 15:30
Doporučeno
Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic 25. června 2024 v 9:30
Doporučeno
„Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal „Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal 25. června 2024 v 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse