Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. července 2024 v 13:56
Čas čtení 0:26
Ilona Hobzová

VIDEO: Nejočekávanější slovenský film letošního roku už má trailer

VIDEO: Nejočekávanější slovenský film letošního roku už má trailer
Zdroj: Joseph Marčinský / PubRes
FILMY A SERIÁLY FILMY 2024 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Snímek bude v kinech uveden 15. srpna na Slovensku a o týden později v Česku.

Slovenský film MIKI zavede diváky a divačky do divokých 90. let, kdy se lidé dostávali k moci silou a kdy mizely poslední zbytky morálních zábran. Jde o příběh muže, který se vrátí ze zahraničí zpět do své rodné vesnice, do země, která se rychle mění a ve které se otevírají nové možnosti i v oblasti organizovaného zločinu.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Miki, původním povoláním řidič autobusu, v sobě postupně objeví a aktivuje schopnosti k tomu, aby vybudoval jednu z největších a nejobávanějších mafiánských skupin v zemi.

Snímek vznikal v koprodukci Česka a Slovenska, režíroval ho Jakub Kroner. V hlavních rolích se objeví Milan Ondrík, Dušan Cinkota, Gregor Hološka, Michal Kubovčík, Soňa Norisová či Matěj Hádek. 

Domů
Sdílet
Diskuse