Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2024 v 12:15
Čas čtení 0:34
Nina Miščíová

Rapperka Luisa promluvila o domácím násilí. S modřinou u oka obvinila svého přítele z týrání

ZAJÍMAVOSTI DOMÁCÍ NÁSILÍ RAP SLOVENSKO
Uložit Uložené

Mladá rapperka Luisa zveřejnila na Instagramu sérii fotografií, na kterých obvinila svého přítele z domácího násilí a zneužívání žen k prostituci.

Slovenská rapperka a členka ComebackGangu Luisa zveřejnila na sociální síti sérii znepokojivých fotografií, na kterých má zraněný obličej a monokl pod okem.

Doporučeno
Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit 2. srpna 2024 v 13:00

Zranění jí údajně způsobil její přítel Sebastián, který podle tvrzení mladé rapperky provozuje spolu se svým kamarádem erotický klub v Banské Bystrici. V něm prý zneužívají ženy k prostituci. „Zfackoval jsi mě tak, že nemůžu chodit mezi lidi, kvůli všem modřinám jsem držela pi*u a krok a týrala jsem se doma za to, že je to moje chyba,“ napsala Luisa.

Doporučeno
Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta 30. července 2024 v 13:00

Násilí ze strany vedení prý zažívaly i pracovnice erotického klubu. „Pár týdnů dozadu jste svou zaměstnankyni zmlátili. Když jste ji ožrali do bezvědomí, tak ji Jakub (kamarád provozovatele podniku) zmlátil, pomočil a poslali jste ji na výplach žaludku,“ popsala situaci Luisa.

O situaci v nočním klubu mají podle tvrzení rapperky Luisy vědět i místní policisté, kteří si údajně podávají s provozovateli podniku ruku.

domáce násilie
Luisa domáce násilie 
Luisa domáce násilie
LuisaLuisa
domáce násilie
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse