Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2024 v 13:00
Čas čtení 9:58
Ondřej Mrázek

Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta

Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta
Zdroj: Se svolením Týnuš Třešničkové
REFRESHER INFLUENCEŘI ROZHOVOR
Uložit Uložené

Jak zvládá rozchody, co hledá u potenciálního partnera, jak vlastně nahlíží na svoji kariéru youtuberky, a co si myslí o holkách, které mají OnlyFans? Týnuš Třešničková v osobní zpovědi.

Jedna z nejúspěšnějších a taky nejdéle působících influencerek v Česku, tak by se dala označit Kristýna Třešňáková jinak známá jako Týnuš Třešničková. V září roku 2018 jí život nadobro změnila nepředvídatelná nehoda v Turecku, po které skončila na několik týdnů v péči lékařů, když se zotavovala z popálenin druhého a třetího stupně.

Týnuš Třešničková
Týnuš Třešničková Zdroj: Se svolením Týnuš Třešničkové

Životní tragédii ale později proměnila v něco pozitivního, když začala dělat osvětu ohledně jizev, ještě více se fanouškům otevřela, a ona i její obsah dospěly. Teď jsme s Týnuš měli šanci krátce posedět a zeptat se jí v otevřeném rozhovoru, jak vlastně na svoji kariéru inluencerky nahlíží, co se děje v jejím osobním životě, i jak vnímá nástup mladší generace.

Pokud se ti bude článek líbit, neváhej nás podpořit, abychom ti budoucnu mohli přinášet více takových. Připoj se do našeho předplatitelského klubu Refresher+.

Doporučeno
Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? 17. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat 24. července 2024 v 8:00
Doporučeno
Chtěl 70 tisíc, ale lidé mu poslali půl milionu. Dominik vyvíjí hru, díky které můžeš řídit pražské metro Chtěl 70 tisíc, ale lidé mu poslali půl milionu. Dominik vyvíjí hru, díky které můžeš řídit pražské metro 28. dubna 2024 v 10:00

Před začátkem jsme si řekli, že tento rozhovor bude hodně otevřený. Na úvod bych se tě zeptal, jak zvládáš porozchodové období?

Je to nahoru a dolů, jsou horší dny a lepší dny, ale přece jen už je to nějaký ten čas, a ten to vždycky všechno zahojí. Takže už je to lepší.

Když je to stále čerstvé, jsi ten typ, co se vrhne do práce, obklopí se přáteli, nebo preferuješ samotu a klid?

Asi trochu obojí. Primárně ale potřebuji zaměstnat hlavu, aby zbytečně nepřemýšlela nad těmi věcmi, nad kterými nechci přemýšlet.

Jak bys srovnala tenhle rozchod s tvými předchozími?

Byl bolestivý v tom, že jsem se rozcházela s člověkem, kterého mám ráda. Ta naše situace byla ale složitá, takže i když jsme si nic špatného neudělali, tak právě o to to bylo náročnější.

Ty jsi o vašem rozchodu natočila celé video, protože jsi cítila, že si to zaslouží nějaký komentář. Co byla tvá největší obava, když jsi ho točila?

Jsem toho názoru, že když už je vztah takto veřejný, tak je asi fajn říct: „Rozcházíme se, stalo se tohle a tohle a takhle to teď je.“ Nemám ráda, když člověk sdílí jenom ty hezké chvíle, a pak jen třeba suše oznámí, že se rozešel. Přijde mi fér být upřímný. Asi jsem se bála trochu reakcí, že tam lidi budou hledat jiné důvody, než jaké tam skutečně byly, ale naštěstí většina takových nebyla.

Jaké na video byly reakce? Co ti na to vlastně řekl bývalý přítel?

Většinu lidí to zaskočilo. Sice se předtím objevovaly spekulace, jestli jsme se náhodou nerozešli, protože už jsme spolu nějakou dobu nic nenatočili, ale spíš to většina lidí nečekala. No a s bývalým přítelem jsem to samozřejmě všechno dopředu konzultovala, takže o tom věděl a byl s tím v pohodě. Kdyby ne, tak bych to respektovala a video nenatočila.

Doporučeno
Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa 29. srpna 2024 v 18:01

Máš nějakou představu, kde bys chtěla být za pět, deset let, chceš třeba mít rodinu? Ve videu jsi totiž řekla, že jste s expřítelem děti nechtěli – může se tohle u tebe změnit?

Já to teď hodně cítím s blížící se třicítkou, že nad tím začínám víc přemýšlet. Asi to jako žena postupně začínám víc řešit, že bych v budoucnu chtěla vážný vztah – já například nikdy s nikým nebydlela – takže určitě si přála se v tomhle posunout. Pak kdo ví.

Ještě zpátky k bývalému příteli, je obecně známo, že jste mezi sebou měli znatelný věkový rozdíl. Je to něco, co ti vyhovovalo, a chtěla bys to tak mít i dál, nebo věk neřešíš?

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak hodnotí soužití s o 20 let starším přítelem
  • Co hledá od potenciálních partnerů
  • Jak se z introvertky stala influencerka?
  • Jak hodnotí svůj vztah s bulvárem?
  • Proč začala otevřeně mluvit o svých jizvách
  • Jak se za 11 let jejího působení proměnilo influencerství
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 164211 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Pizza v Oggi ZDARMA , Burger v Roxore ZDARMA nebo Poukázka v hodnotě 800 korun na nákup v 4camping
Zobrazit všechny (9)
Zpět
Sdílet
Diskuse