Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
24. července 2024 v 8:00
Čas čtení 0:34
Lucie Kotvalová

Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat

Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat
Zdroj: Pexels
REFRESHER DUŠEVNÍ ZDRAVÍ O VZTAZÍCH A LÁSCE SEX SEXUALITA VZTAHY
Uložit Uložené

Potřebuješ poradit se svým vztahem? Napiš nám a my se za tebe zeptáme psychoterapeutky.

Každý a každá z nás se někdy ocitne v situaci, se kterou si neví rady. A to i v milostných vztazích. Partner*ka ti opakovaně neodepisuje na zprávy? Dělá žárlivé scény? Stalo se ti, že překročil*a té hranice? Nevíš, jak s ní*m řešit téma peněz? Máš pocit, že je čas se rozejít, ale nejsi si jistá*ý? Dělá rasistické vtipy a ty ho*ji musíš neustále omlouvat před svými blízkými? Uráží tě nebo tě před ostatními shazuje?

Pokud váháš, jak některou situaci řešit, nebo se chceš ujistit, zda je chování protějšku v pořádku, napiš nám a vysvětli – co nejvíce detailně – svou situaci. My pár vybraných scénářů popíšeme psychoterapeutce, která na vaše dotazy odpoví. Její rady pak sepíšeme do článku, kde si je budeš moci přečíst.

PS. Jméno nemusíš uvádět pravdivé – tvoje otázka tak zůstane anonymní. Kdyby ti nestačil prostor v dotazníku, můžeš nám svůj dotaz zaslat na email: [email protected].

Domů
Sdílet
Diskuse