Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. srpna 2024 v 16:14
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

Siniaková a Macháč ve filmu? Po zjištění jejich příběhu si fanoušci žádají celovečerní adaptaci

Siniaková a Macháč ve filmu? Po zjištění jejich příběhu si fanoušci žádají celovečerní adaptaci
Zdroj: IG/ @olympijskytym/ volně k užití
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Zlaté olympijské duo Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč se rozešli pár dnů před olympiádou. Diváci teď chtějí, aby o jejich zlatém příběhu vznikl film.

Na letošní olympiádě vznikl romantický příběh, který vedl až k získání zlata. Tenisové duo Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč tvořili pár ještě minulý rok, ale rozhodli se oddělit práci a vztahy a plně se soustředit na tenis. Pár spolu tvořili čtyři roky.

Doporučeno
Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype 7. srpna 2024 v 14:30

Siniaková a Macháč získali zlatou mediali ve smíšené čtyřhře, kdy porazili Wang Xinyu a Zhang Zhizhen. Navzdory jejich rozchodu se dvojice během předávání medailí objala a políbila, což vyvolalo určité spekulace o jejich vztahu. Na otázku zda jsou zase spolu odpověděla Siniaková na tiskové konferenci po jejich vítězství. „To je náš soukromý život, takže to nemusíte vědět,“ odpověděla. „Máme rádi, když jste zmatení,“ řekla Siniaková. „Je to přísně tajné,“ dodal Macháč.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený JSME ČESKÝ TENIS 🇨🇿 (@jsmeceskytenis)

„Nic nenapraví vztah lépe než společné získání zlaté medaile ve městě lásky," napsal na X jeden z fanoušků. Někteří po jejich výhře dokonce volali po natočení filmu o jejich dojemné cestě. „Netflix nebo Hallmark musí o jejich příběhu natočit film!“ napsal další fanoušek. „Někdo musí co nejdříve napsat tento sportovní rom-com - dva profesionální tenisté, kteří se rozejdou po mnoha letech randění, aby se po týdnech znovu sešli a získali zlato na olympijských hrách. To je filmové zlato,“ sdílel fanoušek.

Kdo ví, jestli film někdy vznikne. Určitě by ale tento romantický příběh stál za to.

Domů
Sdílet
Diskuse