Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2024 v 11:30
Čas čtení 1:12
Veronika Ábelová

Netflix řeší největší leak v historii. Na internet unikly chystané filmy i seriály

Netflix řeší největší leak v historii. Na internet unikly chystané filmy i seriály
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Animované filmy a seriály, které Netflix chystal vydat v letech 2024 a 2025, nešťasně unikly na internet. Jedná se například o snímek Spellbound, první velký titul společenosti Skydance Academy pro Netflix, nebo druhou řadu seriálu Arcane.

Mezi tituly, které jsou teď skrz různé formáty a klipy rozesety různě po internetu, patří tituly Spellbound, Terminator Zero, Plankton: The Movie, Jentry Chau vs. The Underworld, Ranma 1/2, Dan Da Dan, Kouzelní kmotříčci: Nové přání! a 2. řada Arcane. Došlo však i na únik věcí, které zatím nejsou pod hlavičkou Netflixu, jako např. anime Mononoke the Movie: Phantom in the Rain nebo Re:ZERO – Starting Life in Another World. O leacích informoval například server TVLaint.

Úniky připravovaných animáků by měly pocházet od externích dodavatelů, ne přímo od společnosti Netflix. Ta se k situaci veřejně nevyjádřila. Pokud ale na leaknutý film nebo seriál narazíš, počkej si raději na oficiální vydání. Je totiž dost možné, že v nich bude stále chybět kupa efektů, animací nebo dalších prvků, na kterých tvůrci v mezičase stále pracují.

Doporučeno
Lukáš a Viktorie mají otevřené manželství. „Jednou jsem měl pocit, že začínám chovat city k někomu jinému“ Lukáš a Viktorie mají otevřené manželství. „Jednou jsem měl pocit, že začínám chovat city k někomu jinému“ 9. srpna 2024 v 7:00

Druhá věc pak je, že až teprve sledovanost na Netflixu ovlivní, jestli budou mít dané tituly pokračování. Sledovat uniklé filmy a seriály je tedy nefér hlavně k jejich tvůrcům, což oni sami zdůrazňují na sociální sítích. „Je to neuvěřitelně neuctivé a vážně otravné,“ napsala na X 2D animátorka Kass Chapa.

Není to poprvé, co se něco takového stalo na poli animovaných titulů. V minulém roce unikly dva tituly společnosti Nickleodeon. Jednalo se o celý film Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje a jednu epizodu Kouzelní kmotříčci: Nové přání!, čímž se diváci dozvěděli, že se seriál objeví na Netflixu mezinárodně. V rámci Netflixu jde však o historický největší leak vůbec, a to už si v rámci společnosti někdo nejspíš odskáče.

Domů
Sdílet
Diskuse