Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti McDonald's.
16. srpna 2024 v 8:30
Čas čtení 1:48
Sponzorovaný obsah

Nová sběratelská kolekce skleniček od McDonald’s je v Česku. Co na nich najdeš?

Nová sběratelská kolekce skleniček od McDonald’s je v Česku. Co na nich najdeš?
Zdroj: McDonald’s
ZAJÍMAVOSTI MCDONALD’S
Uložit Uložené

Tohle je sklenička, jakou ještě nemáš.

Sběratelské edice McDonald’s mají jedinečné místo v srdcích lidí na celém světě. Není to jen o samotných předmětech, ale také o příběhu a vzpomínkách, které přinášejí. A protože i ty si určitě rád*a zavzpomínáš na svoje první návštěvy Mekáče, máme pro tebe dobrou zprávu.

McDonald’s nabízí příležitost oživit si sběratelské nadšení a vytvořit nové vzpomínky díky aktuální globální McDonald’s Collector’s Edition, kterou v Čechách najdeš pod názvem „Sklenička, jakou ještě nemáš“. Jedinečná sada skleniček s ikonickými motivy v tobě probudí příjemnou retro nostalgii.

Zavzpomínej si na dětství

Nostalgie dokáže vyvolat pozitivní emoce, což je důvodem, proč jsou sběratelské předměty stále populární. Právě díky nim může radost z návštěvy McDonald’s trvat dlouho po snědení poslední hranolky a odchodu z restaurace. Zákazníci McDonald’s si tuto myšlenku spojují především se vzpomínkami na hračky z Happy Meal, ale také se zážitky z dospělosti – vzpomínají například na charakteristické skleničky Coca-Cola nebo kolekce produktů, které se často stávají sběratelskými předměty. 

Doporučeno
Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády 15. srpna 2024 v 18:00

McDonald’s teď současné generaci sběratelů přináší šanci vytvořit si další vzpomínky. Nová kampaň McDonald’s Collector’s Edition připomíná fanouškům jejich lásku ke značce pomocí nejoblíbenějších historických momentů. Cestuje v čase prostřednictvím limitované edice šesti oboustranně embosovaných skleniček o objemu 355 ml. Jsou svěží verzí klasických sběratelských předmětů od McDonald’s a oslavují nezapomenutelné postavičky z Happy Meal nebo ikonických spoluprací. Všechny skleničky v sobě nesou speciální motivy z různých období, které navrhnul tým talentovaných umělců. Zavzpomínáš si třeba na Teenie Beanie Babies (2004), Barbie & Hot Wheels (1999), Coca-Cola (2009), Peanuts & Hello Kitty (2002), Shrek & Minions (2007) či maskota McDonald’s Grimace (1976).

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominik Hreha (@dodikovo)

Podaří se ti získat všechny?

Pokud chceš mít jistotu, že ti limitovaná kolekce neunikne, stačí si objednat velké McMenu a za příplatek 39 Kč získáš jednu skleničku z kolekce. Nejspíš ti ale jen jedna stačit nebude, proto si nenech ujít příležitost získat všech šest sběratelských kusů. Speciální edice skleniček je časově omezená a platí jen do vyprodání zásob, takže neváhej restaurace McDonald’s navštívit.

Za poslední dekádu si naši zákazníci po celém světě vybudovali opravdu speciální vztah ke sběratelským předmětům z McDonald’s. Proto jsme se na globální úrovni rozhodli uvést novou kampaň McDonald ‘s Collector’s Edititon, která oslavuje jedinečné vzpomínky, a zároveň dává nové generaci sběratelů příležitost vytvořit si své vlastní. Limitovaná edice skleniček se bude prodávat na více jak třiceti trzích – protože víme, že tyto společné vzpomínky a zkušenosti s naší značkou přesahují hranice a kultury,“ vysvětluje Martin Troup, Marketing Director pro McDonald’s Česká republika, Slovensko a Ukrajinu.

Limitovaná nabídka šesti skleniček bude dostupná ve dvou vlnách. První vlna se třemi designy bude probíhat od 13. 8. 2024 do 25. 8. 2024 a druhá s dalšími třemi motivy od 26. 8. 2024 do 10. 9. 2024. Nabídka bude dostupná ve všech restauracích McDonald’s v České republice.

Domů
Sdílet
Diskuse