Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 18. října 2024 v 10:21
Čas čtení 1:27
Ondřej Mrázek

Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo

Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY BATMAN COLIN FARRELL MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

The Penguin aka Tučňák má za sebou jednu z nejlépe ohodnocených epizod v rámci žánru vůbec. Streamovací služba od HBO nyní čerstvě zveřejnila lákadlo na zbylé díly.

Tučňák v hl. roli s Colinem Farrellem se momentálně těší fantastickým ohlasům. Na serveru IMDb má čtvrtá epizoda seriálu s názvem Cent'Anni v současnosti skóre 9,5/10, což je jedno z nejvyšších hodnocení, jaké komiksové seriály pamatují. Na tuzemské ČSFD si pak batmanovský spin-off drží v době psaní 89 procent. Naši recenzi si můžeš přečíst tady.

Doporučeno
Nejlepší horory pro lidi, kteří nemají rádi horory. Tyto filmy tě vyděsí zejména tím, jak jsou dobré Nejlepší horory pro lidi, kteří nemají rádi horory. Tyto filmy tě vyděsí zejména tím, jak jsou dobré 15. října 2024 v 15:00

Fanoušci a fanynky seriálu pokračujícího příběh Gothamu z filmu The Batman (2022) od Matta Reevese pak chválu samozřejmě sdílí i na sociálních sítích jako Twitter, který zaplavily fotky, videa a memy s postavou Sofii Falcone s tváří herečky Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs). Právě na ni byla zaměřena poslední epizoda, která podle mnohých svým dějem ukázala, jak má být správně uchopen příběh o batmanovském záporákovi, resp. záporačce uvězněné v Arkhamu, jež se později dostane na svobodu a rozpoutá peklo. Tedy přesně to, co mnozí očekávali od druhého Jokera.

Max, streamovací služba pod hlavičkou HBO a studia Warner Bros., nyní čerstvě zveřejnila mid-season trailer lákající na zbylé epizody seriálu. Záběry slibují válku gangů, kdy na jedné straně stane právě Sofia, nová hlava klanu Falconových, a na druhé ústřední Oz Cobb aka Penguin, jehož dějová linka se také zaměřuje na mladého Victora.

Internet pak v posledních hodinách rozjel také spekulace ohledně úvodních vteřin nové ukázky, kde se objeví postava na motorce s helmou na hlavě, která náramně připomíná Bruce Waynea z filmu, kde nosil ten samý převlek. Mnozí se tak domnívají, že by v seriálu mohl mít cameo herec Robert Pattinson. Tvůrci i lidé se znalostí celého seriálu však tuto variantu již před několika týdny popřeli – údajně na fanoušky a fanynky žádné velké cameo nečeká. S největší pravděpodobností jde tak právě o výše zmíněného Vica.

Tučňák se momentálně nachází přesně v polovině děje, do konce tak zbývají ještě čtyři epizody, přičemž v Gothamu brzy dojde i ke zmeně počasí a dorazí zima a sníh. Což bude jen tak mimochodem i zasazení druhého Batmana, který podle slov režiséra bude dějově přímo navazovat na konec seriálu. Snímek se začne natáčet zkraje příštího roku, premiéru pak bude mít na podzim 2026.

Domů
Sdílet
Diskuse