Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2015 v 18:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Wall-E vyrostl a stal se z něho zabiják, ale i citlivý a nesmělý Chappie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Neil Blomkamp, režisér District 9 a Elysia, již brzy navštíví kina s Chappiem, robotem, který má své vlastní emoce a myšlení.

Wall-E vyrástol a stal sa z neho zabijak, ale i citlivý a bojazlivý Chappie
Wall-E vyrástol a stal sa z neho zabijak, ale i citlivý a bojazlivý Chappie

Máme tu druhý trailer pro sci-fi Chappie od Neila Blomkampa, režiséra kapacity s názvem District 9, ale i mírného zklamání jménem Elysium. Je načase vrátit se na pomyslný piedestal slávy moderních sci-fi snímků a mám dojem, že s tímto počinem mu to možná vyjde. Pokud ne, minimálně nás určitě skvěle pobaví a pevně doufám, že i emočně zasáhne. Chappie je robot, který dokáže myslet, cítit, mluvit, být kreativní, ale i zranit či zabít. Když ho vyrobí, je na úrovni dítěte, které se musí učit, jak to ve světě chodí. Proti němu bude stát Hugh Jackman jako voják Vincent Moore, který se ho bude snažit zlikvidovat po tom, co zjistí, že už vyřazený robot se dostal do rukou mladým vědcům. Ti do něj implementovali technologii, díky níž se stává výjimečným a také může být další revolucí ve vývoji lidstva. Nejnovější záběry nám ukazují, že Wall-E v pubertě se sice teprve učí a poznává svět, ale neváhá bránit své blízké a také svou existenci. Umí být ale i vtipný a bát se, je to prostě mechanické dítě, které se rychle učí a přizpůsobuje okolí.

Myslíte, že tu máme (na tuzemské poměry) tak trochu nenápadného hrdinu? Produkčně snímek zastřešil Simon Kinberg (scénárista pro X-Men) a zahrají si Sharlo Copley (Chappie), Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney Weaver, Ninja a Yolandi Visser aka Die Anwoord nebo Jose Pablo Cantillo. Když jsem Chappieho zařadil mezi nejočekávanější snímky budoucích let, vůbec jsem se nemýlil. V kinech se objeví od 5. března 2015.

Další info najdete na Filmkultu.

Wall-E vyrástol a stal sa z neho zabijak, ale i citlivý a bojazlivý Chappie
Wall-E vyrástol a stal sa z neho zabijak, ale i citlivý a bojazlivý Chappie
Domů
Sdílet
Diskuse