Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Mičuda
19. ledna 2015 17:31
Čas čtení 0:00

Šokující video ukazuje, jak v rychlosti 313 km/h došlo k nehodě českého Lamborghini!

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené

Na internetu se objevilo autentické video, které vrhá světlo na známou nehodu z minulého roku.

Mnozí z vás si určitě pamatují na dvojici českých exemplářů Lamborghini Huracán, jejichž fotografie jsme zveřejnili na naší facebookové stránce zabývající se exkluzivními automobily z našich cest. Na podzim minulého roku totiž u nás přibyly v podstatě naráz až dva kusy nejnovějšího modelu italské sportovní automobilky. V době, kdy jsme byli příjemně překvapeni tím, že se novinka dostala i k nám a všichni řešili, zda byl v Česku první zelený, nebo červený exemplář, se na internetu objevily autentické snímky, které prý měly zachytávat jeden ze vzpomínaných jedinců ve stavu, kde byl ohořelý na prach.

Krátce nato se potvrdilo to, co se předpokládalo, a tak jsme vás informovali o tom, že jde právě o vzpomínaný český Huracán v zelené barvě. Nehoda se stala na dálnici M7 (178. km) v Maďarsku, kde vozidlo narazilo do svodidel a následně vyletělo mimo silnici, kde se převrátilo a začalo hořet. Bližší informace jsme v té době neměli k dispozici, věděli jsme jen to, že posádce se celkově nic vážného nestalo, byli však převezeni do nemocnice. Jelikož vozidlo daného druhu bylo v té době opravdu raritou (a stále i je), původ vozidla nebylo těžké zjistit, respektive nebylo žádným tajemstvím, že dané vozidlo patřilo české společnosti Dream Cars, která ho nabízela na pronájem.

Podle pozdějších informací se ukázalo, že vozidlo se do dané situace dostalo v momentě, kdy ho měl půjčené majitelův známý. Skutečná příčina nebyla veřejně známá, ale v nedávných hodinách se na internetu objevilo autentické video, které opravdu důkladně prozrauje, jak k nehodě došlo. Video zveřejnila maďarská policie a je vidět, že řidič při rychlosti přibližně 313 km/h pravděpodobně skrz nerovný povrch jemně nadskočil, ztratil kontrolu nad vozidlem a po nárazech do svodidel se ocitl až mimo komunikaci, kde později Huracán shořel. Po zhlédnutí videa je až neuvěřitelné, že posádka přežila bez vážných zranění. Stejně tak se potvrdil fakt, že šlo o vůbec první velkou havárii tehdy horké novinky na světě! 

Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!
Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!

Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!
Šokujúce video ukazuje, ako v rýchlosti 313 km/h došlo k nehode českého Lamborghini!

Domů
Sdílet
Diskuse