Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2015 13:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Už příští týden se ve Zlíně setká design a marketing

REFRESHER
Uložit Uložené

Na akci nebudou chybět ani odborníci z celého světa.

Jen týden zbývá do začátku ZLIN DESIGN WEEKu, týdne, během kterého ožije celý Zlín designem. Součástí programu je konference propojující design a marketing, která se bude konat 21. a 22. dubna ve Velkém kině ve Zlíně. Odborníci z oblasti marketingu a designu představí svůj pohled na často opomíjené téma ZNAČKA – DESIGN – PŘÍBĚH.


Konference otevírající téma propojení marketingových aktivit a designu je v České republice ojedinělá. Do Zlína bylo pozváno přes deset světových a českých designérů a marketingových odborníku, kteří budou mluvit o důležitosti promyšlené spolupráce právě těchto dvou oborů. Po každé přednášce proběhne diskuze s návštěvníky konference.


Doposud se o tomto tématu moc nemluvilo, a právě to chceme prostřednictvím konference změnit. Naším cílem je představit zajímavé příběhy, ve kterých dali lidé prostor kreativitě v komunikaci a vytvořili silné a smysluplné značky. Naše pozvání přijalo mnoho zajímavých lidí z branže, takže doufám, že náš dvoudenní program bude pro návštěvníky inspirativní a motivující“, říká Petra Čížková, manažerka konference.


Mezi řečníky konference budou osobnosti v oblasti designu a marketingu, například uznávaný český designér Maxim Velčovský, kritička české módní scény Veronika Ruppert nebo marketingový ředitel firmy TON Jan Juza.

Seznam všech řečníků a více informací: www.zlindesignweek.com/konference

Domů
Sdílet
Diskuse