Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2015 15:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sadio Mane nepotřeboval na nejrychlejší hattrick historie Premier League ani tři minuty

SPORT
Uložit Uložené

Senegalský útočník překonal více než dvacetiletý rekord.

V 37. kole anglické Premier League jsme se dočkali překonání velkého rekordu. V zápase, ve kterém se potkal šestý Southampton a v aktuální sezóně trápící se Aston Villa, jsme mohli vidět zatím nejrychlejší vstřelený hattrick v historii ligy. Všechno začalo ve třinácté a skončilo v šestnácté minutě. Sadio Mane potřeboval na tři přesné zásahy jen dvě minuty, 56 sekund a dvě asistence od Shanea Longa, který se nakonec těšil i ze dvou vlastních gólů. Dosavadním držitelem tohoto rekordu byl legendární hráč Liverpoolu, Robbie Fowler. Ten se dokázal v srpnu 1994 proti Arsenalu trefit třikrát po sobě v rozmezí čtyřech minut a 33 sekund. Internet hned zaplavily stovky tweetů známých osobností anglické ligy i obrázek od sportovních stránek, které přirovnávají senegalského útočníka k supermanovi.

Sadio Mane nepotřeboval na nejrychlejší hattrick historie Premier League ani tři minuty

Sadio Mane nepotřeboval na nejrychlejší hattrick historie Premier League ani tři minutySadio Mane nepotřeboval na nejrychlejší hattrick historie Premier League ani tři minuty

Domů
Sdílet
Diskuse