Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2016 21:51
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Beyoncé se ve videu Sorry přenesla přes bývalého přítele a vzkazuje Afroameričankám, aby se za sebe nestyděly

HUDBA
Uložit Uložené

Queen B přináší nádherné černobílé video na song Sorry z kontroverzního alba Lemonade. I se Serenou Williams.

Nečekaně vydané album Lemonade od Queen B vyvolalo kromě jiného i velkou kontroverzi kvůli textům, které byly obsaženy v jednotlivých skladbách. Ihned poté, co si lidé tuto desku vyslechli, začali debatovat o tom, zda Jay Z opravdu Beyoncé podvedl, nebo je to jen vymyšlený příběh s úkolem přilákat co největší zájem a tím prodat co nejvíce kopií. Ať už je pravda taková, nebo onaká, šeptá se o tom, že Hova chystá buď samostatný projekt jako odpověď, nebo kolaborační nahrávku se svou ženou, která by měla většinu ozřejmit.
 
Než se však se stane jedno, nebo druhé, pokud se tak vůbec stane, nám Beyoncé posílá vizuál na vyvolenou píseň z alba Lemonade, dosud dostupném výlučně na Tidalu. Jde o track Sorry, pojednávající o tom, jak se jeho autorka přenesla přes bývalého přítele, který ji podváděl, způsoboval jí emoční potíže a nyní se chce vrátit, ale ona mu odpovídá jedinou větou: „Suck on my balls, pause, I had enough.“ Nádherný doprovodný vizuál je naladěn do černobíla a nese myšlenku toho, že Afroameričanky jsou stejně krásné jako bílé ženy a měly by být hrdé na své jedinečné vlastnosti, například vlasy, narážejíc na poslední řádek songu o Becky s rovnými vlasy. Tančící Queen B a její kámoška v podobě Sereny Williams jsou jasnými důkazy poselství, které se video snaží prodat. Sleduj níže.

Domů
Sdílet
Diskuse