Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2016 21:37
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Stylový Passat přijde až za rok, ale už nyní víme, jak bude nový Volkswagen CC vypadat

TECH
Uložit Uložené

Známý počítačový grafik do opravdu značné míry naznačuje podobu budoucího CC.

Není tomu tak dávno, co na povrch vyplavaly „fotografie“ faceliftovaného Volkswagenu Golf a krátce nato i podoba nového CC. Nad jejich originalitou můžeme stále pochybovat, ostatně nejednou se i v automobilovém průmyslu ukázalo, že není třeba věřit všemu, co na internetu najdeme, pravdou ale je, že nejde jen o největší pravděpodobnost, ale po uniklých informacích ze strany značky i jistotu, že to, co jsme viděli, skutečně odráží chystanou realitu. Nepochybně, podle očekávání se modernizace etalonu nižší střední třídy nese ve velmi decentním rozsahu, i proto o to více zaujme právě druhá generace stylově střiženého Passata, jehož tvary poznáváme ve značném předstihu.

Je potřeba zmínit, že model CC projde rozsáhlejší designovou změnou, jak se čekalo a do značné míry bude tak odpovídat nedávnému konceptu Sport Coupe GTE Concept, který vyvolal velké ohlasy. Samozřejmě, o některá designová řešení sériová podoba přijde, svými tvary ale rozhodně zaujme. To, jak bude vypadat nové pokračování oblíbeného 4dveřového kupé, po novém naznačuje i povedená vizualizace ze strany známého automobilového grafika Remca M, který přetvořil zmíněný koncept v duchu nedávného úniku do podoby, kterou snad jen na pár detailů poznáme příští rok. Nové cécé tak zaujme agresivněji naformovanou čelní částí, odlišností bude i řešení C sloupku, který se citelně změní a naznačuje, že dokonce možná půjde o karosářské řešení liftback. Koneckonců, samotný Volkswagen říká, že opět půjde o esteticky velmi atraktivní model, mezigeneračně však má dojít k citelnému zlepšení v rovině praktičnosti. Tak co, jak hodnotíte nový Volkswagen CC, který přijde příští rok?

Stylový Passat přijde až za rok, ale už nyní víme, jak bude nový Volkswagen CC vypadat
Zdroj: rmcardesign.com
Stylový Passat přijde až za rok, ale už nyní víme, jak bude nový Volkswagen CC vypadat
Zdroj: rmcardesign.com
Domů
Sdílet
Diskuse