Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2016 11:48
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Tom Hanks vykouzlil úsměv na tvářích novomanželů, když se připojil u tvorby jejich svatebních fotografií. Nevadila ani tepláková souprava

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobyčejná svatba.

Každá správná svatba si zaslouží i sérii romantických svatebních fotografií. Jinak tomu nebylo ani v případě nového svazku mladého zamilovaného páru Ryana a Elizabeth, kteří si dokonce za ideální pozadí svatebních záběrů vybrali newyorský Central Park a jak se později ukázalo, nemohli udělat lépe. Fotografka Meg Miller se pustila do práce, když se zde najednou k novomanželům přiblížil zpočátku zcela neznámý chlapík, ze kterého se vyklubal světoznámý herec Tom Hanks. Byl sice oblečený v teplákové soupravě a vychutnával si čerstvý vzduch Central Parku, ale neváhal se s manžely zastavit, prohodit s nimi pár slov a ještě i ochotně zapózovat. Vždyť kdo jiný by se mohl pochlubit tím, že na svých svatebních fotografiích má i Toma Hankse?

Zpět
Sdílet
Diskuse