Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 7:09
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dva Australané pronikli na turnaj do Severní Koreje, když jim úředníci uvěřili, že jsou profesionální golfisté. Svými výkony prý zahanbili vlastní rodiny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prý členové národního golfového týmu Austrálie.

Dva chlápci z Austrálie Morgan Ruig a Evan Shay zažili na začátku října dobrodružství, o kterém budou pravděpodobně s úsměvem na tváři vyprávět i svým dětem. Oba 28letí chlápci se před přibližně měsícem nacházeli v čínském Pekingu, když objevili možnost přihlásit se na mezinárodní golfový turnaj odehrávající se v izolované Severní Koreji na jejím jediném golfovém hřišti. Turnaje s názvem North Korean Open se přitom mohou zúčastnit i amatéři, ovšem Morgan s Evanem to příliš dopředu nepromysleli a když se ze žertu pokusili na turnaj přihlásit prostřednictvím mailu, napsali do něj, že v jejich případě jde o dvojici australských golfistů. Naneštěstí nastal v komunikaci mezi Severní Koreou a našimi chlápky menší šum, takže Severokorejci si ve skutečnosti mysleli, že jde o oficiální zástupce australského národního golfového týmu.
 
Organizátoři turnaje si ctěné návštěvy z Austrálie velmi vážili, a tak se Morgan a Evan dočkali nadstandardní péče a pár hodin si užívali maximální možnou míru komfortu, ovšem zvrat nastal, když měli přijít na hřiště a začít hrát golf. Neměli s ním téměř žádné předchozí zkušenosti a ostatní účastníci spolu s organizátory čekali, že hráči národního týmu Austrálie jim předvedou, jak se to má dělat. Namísto toho odpalovali míčky úplně zoufale, párkrát jejich pokusy skončily ve vodě a když už to vypadalo tak, že horší být nemůže, nosič jejich golfových holí jim řekl, že svými výkony zahanbili vlastní rodiny. Nevěděli, co po této reakci čekat a podařilo se jim turnaj ukončit na předposledním místě, když za nimi skončila už jen 15letá dcera nepálského velvyslance. Při odchodu ze země tedy měli menší obavy z toho, zda jim po zkontrolování cestovních dokladů pasy i vrátí, ale vše dobře dopadlo a oba si už aktivně utahují z toho, co v KLDR zažili.

Paying Tribute to Kim and his old man on Tour with the unofficial Australian Polo & Golf Team

Fotka zveřejněná uživatelem Morgan Ruig (@morganruig),


Two powerful leaders chewing the fat

Fotka zveřejněná uživatelem Morgan Ruig (@morganruig),


Dva Australané pronikli na turnaj do Severní Koreje, když jim úředníci uvěřili, že jsou profesionální golfisté. Svými výkony prý zahanbili vlastní rodiny
Zdroj: Instagram:evshay

Domů
Sdílet
Diskuse