Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 21:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Hearthstone přivítá další rozšíření, BlizzCon představil Mean Streets of Gadgetzan

TECH
Uložit Uložené

Další kousek Azerothu v kartičkách.

I když po několika nenápadných teaserech (Blizzard si dal dokonce práci s botem na Messengeru), stále však příliš brzy na to, aby to někdo očekával. Blizzard dnes na letošním Blizzconu oznámil další, letos již třetí (celkově osmé) rozšíření do hry Hearthstone: Heroes of Warcraft z prostředí World of Warcraft. To se má nést v rušném obchodním městě Gadgetzan, v něm však něco není v pořádku. Za nitky podle traileru a teaserů tahají tři skupiny z podzemí, proto možná můžeme očekávat i mírně odlišné dějové zasazení než to, které na nás čeká ve fantastickém Azerothu.
 
Expanze s názvem Mean Streets of Gadgetzan obsahuje 132 nových karet a dočkat se jí máme na začátku letošního prosince. Hráči Hearthstonu již nějakou dobu bojují proti neustálému a únavnému hraní proti stejným nekreativním balíkům. To mělo změnit poslední rozšíření One Night in Karazhan, ale to ve finále jen přidalo více možností všem hráčům. Těm, kteří hrají pro radost a ne únavnou výhru, zbývá jen doufat, že Gadgetzan konečně přinese výrazný posun dopředu, na scéně běžných hráčů i progamingové, když už ani ten trailer za mnoho nestojí. Předobjednávky jsou již spuštěny, tak si běž v rámci slevy ulovit své balíčky karet.

Mimochodem nechybí nová hrací plocha a zatím největší známý update jsou karty pro více tříd zároveň (v Hearthstone je 9 tříd, dosud byly karty pro všechny zároveň, nebo vždy separátně), konkrétně pro tři. Třídy jsou totiž rozděleny do trojic a odhaduje se, že každá z trojic dostane jednu unikátní kartu (jsou zobrazeny na artu na webu Hearthstone), která ovlivní styl hraní každé třídy. Blizzard totiž už jednu z těchto karet představil - mocný Kazakus ti umožní vytvořit si kouzlo přesně podle situace. Není to však zdarma - v tvém balíčku nemohou být žádné duplikátní karty. Je zřejmé, že toto má být náhradou za kartu jménem Reno Jackson, která hrdinu, pokud nemá více než jednu kopii každé karty v balíčku, zcela vyléčí. Právě Reno Jackson byl inspirací pro velké množství originálních a zábavných herních stylů, a tak je jen skvělé, že se Blizzard podobným stylům snaží vytvářet nové herní balíčky.

Domů
Sdílet
Diskuse