Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 18:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dvě největší bratislavská rapová uskupení se nikoho nebojí. H16 a DMS rapují v novém klipu první ligu

HUDBA
Uložit Uložené

Album Sila je už oficiálně venku a s ním i pár překvapení.

Rok 2016 se blíží ke konci a slovenské a české rapové publikum již má k dispozici všechny albumové počiny svých oblíbených interpretů. Na některé jsme čekali pár let, jiné zas byly ohlášeny jen před pár měsíci, ale v konečném důsledku je podstatný hlavně samotný obsah. Tím posledním očekávaným je právě projekt SILA od kluků z H16, který je čtvrtým společným albem jedné ze dvou legendárních crews. Drtivá většina z vás by již měla mít svůj originál doma, a tak jste už pravděpodobně i měli možnost odhalit všechna překvapení, o kterých jsme již vícekrát psali. I když byla SILA původně promována jako album bez hostů, již při zveřejnění skladby Jetpack nám bylo jasné, že sloka od Pil C-ho nebude jedinou.

A měli jsme pravdu. Na albu se totiž objevuje i DMS, tedy jmenovitě dvojice Separ a Dame. Ti ovládli společně s H16 věc s názvem Nebojím sa nikoho, který mluví snad za vše. Pětice raperů toho stihla za 6 minut více než dost a aby toho nebylo málo, dnes jsme se dočkali i atmosférického vizuálu. Jeho autorem je Mišo Nemtuda a jeho A-Team, který již tradičně odvedl vynikající práci a vy si nyní můžete prohlédnout výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse