Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2017 10:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mayweather i McGregor dostali od prezidenta UFC nabídku za 25 milionů pro každého. Zápas titánů už může ztroskotat jen na detailech

SPORT UFC
Uložit Uložené

Dana White poslal oběma bojovníkům jasný vzkaz.

O tom, zda se popere Floyd Mayweather s Conorem McGregorem rozhodne kromě samotných aktérů souboje i Dana White. Prezident organizace UFC, se kterou je Conor smluvně vázán, musí irskému bojovníkovi samozřejmě povolit neobvyklý boxerský souboj s neporaženým šampionem Mayweatherem a zdá se, že Dana je tomu více než nakloněn. Jen před pár dny se objevily informace, že Floyd oficiálně nabídl Conorovi 15 milionů za to, že se souboje zúčastní, ale Dana White to stihl v show The Herd na americké stanici Fox Sports vyvrátit a rovnou kontroval skutečnou nabídkou.

Dana tvrdí, že Floyd Irovi přímo nenabídl žádných 15 milionů, a tak se prezident UFC rozhodl vzít situaci do vlastních rukou a oběma aktérům říci pár hřejivých slov. White obrazně oslovil Mayweathera se slovy, že má pro něj skutečnou nabídku a právě on je mužem, který tuto nabídku může vyslovit a také ji skutečně posílá do éteru. Jak Floydovi, tak i Conorovi nabídl po 25 milionech dolarů jen za účast v souboji s tím, že o následném podílu z vysílacích práv si popovídají později a doladí všechny detaily. Po Mayweatherově výzvě, aby Dana White a Conor McGregor spojili své síly a dali dohromady základ jednoho z nejočekávanějších zápasů současnosti se tedy ledy pohnuly a na stole leží opravdové nabídka od samotného prezidenta UFC. Uvidíme, jak zareaguje Mayweather, ale čím dál, tím víc to vypadá tak, že v blízké budoucnosti se zápas uskuteční.

Domů
Sdílet
Diskuse