Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 11:28
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nová Coca-Cola by měla pomáhat tvému zdraví. Bude bohatá na vlákninu a nenajdeš v ní žádný cukr či kalorie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Japonsku se na ni mohou těšit už zanedlouho.

Oblíbenou Coca-Colu si nejčastěji spojujeme s provinilým výrazem, když si ji objednáme k dobrému hamburgeru a hranolkům z obchodu s rychlým občerstvením, ale její nová verze by našemu tělu měla prospívat. Nápoj s názvem Coca-Cola Plus nebude obsahovat žádný cukr ani kalorie a bude bohatý na vlákninu, o což se postará látka s názvem dextrin. Dextrin často konzumují lidé s nedostatečným množstvím vlákniny v těle, a tak se 5 gramů bude nacházet i v této nové verzi Coca-Coly. Kromě toho by Coca-Cola Plus měla pomáhat s udržováním cholesterolu na správné úrovni, ale nesmíš to s ní přehánět a vychutnávat by sis ji měl maximálně jednou denně.
 
Na pulty obchodů v Japonsku se dostane už za několik týdnů, protože spuštění jejího prodeje by mělo přijít už v březnu, avšak informace o její případné dostupnosti v Evropě zatím nebyly blíže specifikovány. Pokud tedy budeš mít chuť na Coca-Colu a budeš chtít sám sebe přesvědčit o tom, že svému tělu pomáháš, nech si pár lahví poslat z Japonska a sám uvidíš, jestli ti zachutná více než obyčejná verze.

Nová Coca-Cola by měla pomáhat tvému zdraví. Bude bohatá na vlákninu a nenajdeš v ní žádný cukr či kalorie
Zdroj: Coca-Cola
Domů
Sdílet
Diskuse