Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2017 14:27
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nahé fotky Emmy Watson se šíří internetem. Herečka z Harryho Pottera se stala obětí útoku hackerů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Krásná herečka z Velké Británie čelí útoku hackerů. Podle jejího mluvčího jde o podvrh, mnozí si však myslí pravý opak.

Možná si ještě mnozí vzpomínáte na kauzu z konce léta roku 2014, která vešla ve známost pod názvem The Fappening. Tehdy se díky práci hackerů dostaly na veřejnost desítky fotografií polonahých nebo zcela odhalených celebrit. Strhla se mediální bouře a obětmi se mimo jiné staly i Kim Kardashian, Rihanna, Cara Delevingne nebo Kelly Brook. Zdá se však, že britská herečka Emma Watson, která byla tehdy ušetřena, se nyní obětí hackerského útoku stala také. V předešlých dnech totiž na internet unikly její osobní fotografie, včetně několika nahotinek. Herečka, kterou si zamiloval nejen každý fanoušek Harryho Pottera, reagovala podáním žaloby. Její mluvčí ohledně tohoto případu prohlásil, že nemůže poskytnout žádné detaily ohledně úniku fotografií, zároveň však dal jasně najevo, že mezi ukradenými fotografiemi žádné nahotinky nebyly. Mnozí uživatelé internetu si však myslí pravý opak.

Podle stovek příspěvků na Redditu a Twitteru jsou fotografie herečky dohledatelné na tzv. dark webu. Podle dalších se fotky objevily i na serveru 4chan, kde se anonymní příspěvky po krátké chvíli samy smažou. Podle příspěvků na Redditu unikly i fotografie dalších celebrit, včetně Amandy Seyfried. Následující dny bychom se tak mohli dočkat dalších dramat. Emma Watson byla obětí výhrůžek už v minulosti poté, co přednesla svůj známý projev o feminismu. V roce 2014 trollové umístili na server 4chan odpočet, po jehož ukončení měli zveřejnit nahé fotografie britské herečky. Šlo však o nenaplněnou výhrůžku. Nicméně, co se momentálních úniků týče, jde minimálně o dobrou kampaň k filmu Beauty and the Beast, který má dnes shodou okolností světovou premiéru a Emma v něm hraje hlavní roli. 

Nahé fotky Emmy Watson se šíří internetem. Herečka z Harryho Pottera se stala obětí útoku hackerů
Domů
Sdílet
Diskuse