Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2017 12:23
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Sestavit si burger od McDonald's dle vlastní chuti budete moci už zanedlouho. Řetězec chystá novinku k oslavě 25 let na našem trhu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na samoobslužném kiosku si budete moci navolit, které ingredience chcete přidat do svého vysněného hamburgeru.

Příští pondělí oslaví fast foodová síť McDonald's kulatých 25 let působení na našem trhu. Svoji první pobočku otevřela v Praze ve Vodičkově ulici 20. března 1993 a už tehdy se tam nehnuly dveře. Oblíbené restaurace s hamburgery se rychle rozšířily po celé republice, v čemž jim pomohl nejen nápad s Happy Mealem z roku 1995, ale i otevření prvního McCafé z roku 1995. Stále stejná nabídka v menu samozřejmě nemůže lákat nové a nové zákazníky konzistentně, a tak si pro nás vedení McDonlad's ke svému výročí připravilo speciální nabídku. Díky plánované novince si budou moci zákazníci dle libosti sestavit libovolný burger z nabízených ingrediencí.

Podle generálního ředitele McDonald's pro Česko a Slovensko se bude inovace testovat v jedné (zatím nekonkretizované) restauraci a pakliže se volnost výběru ingrediencí do burgeru dle vlastní chuti chytne, řetězec ji zavede i do dalších restaurací na našem území. Napomůžou jim k tomu samoobslužné kiosky, kterými začali loni osazovat své restaurace, aby zjednodušili a zrychlili objednávku. Právě na nich totiž bude možné individuální podobu burgeru navolit. Cena se bude odvíjet od použitých ingrediencí. Do budoucna se pak McDonlad's podle generálního ředitele Tomasze Rogacze začne soustředit na rodiny s dětmi, a tak můžeme očekávat investice do interaktivních her, dotykových panelů s nabídkou her, jež budou umístěny na stěnách a přibudou i hostesky, které budou mít za úkol zabavit děti. Chystané sestavení hamburgeru podle chuti zní dobře. Z čeho všeho by sestával váš „vysněný“ burger? 

Sestavit si burger od McDonald's dle vlastní chuti budete moci už zanedlouho. Řetězec chystá novinku k oslavě 25 let na našem trhu
Zdroj: www4.mcdonalds.ca
Domů
Sdílet
Diskuse