Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2017 14:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Studie přišla na to, proč chtějí muži za každou cenu přivést ženy k orgasmu. Ani zdaleka v první řadě nemyslí na svou něžnější polovičku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mužské ego je prakticky nekonečné.

Mužské ego je někdy těžko pochopitelné a čas od času způsobí i nejednu vztahovou katastrofu. Jedna z nejnovějších studií publikovaná v žurnálu The Journal of Sex Research se nedávno zaměřila na to, jak muži vnímají ženský orgasmus a její výsledky tě možná překvapí. Přibližně 810 mužů ve věku kolem 25 let vyplňovalo dotazník, který obsahoval různé otázky o tom, jak vnímají pozici ženy a muže ve vztahu a po důkladné analýze všech získaných dat se výzkumníkům podařilo zjistit, že mužům na ženském orgasmu záleží zejména kvůli vlastnímu egu. Průměrný muž chce svou partnerku dovést k orgasmu, aby si potvrdil velikost vlastního mužnosti a jen okrajově vnímá to, zda jde o vášnivý sexuální zážitek sdílený mezi dvěma rozpálenými těly.
 
Pokud tedy muži spojují ženský orgasmus s vlastní mužností, pak by se na základě těchto výsledků daly pochopit i pocity mužů, kteří se někdy cítí tak, že jsou povinni dovést své partnerky k orgasmu, jinak zklamali nejen sami sebe, ale selhali i v naplňování role muže ve společnosti. Ženy si to v jisté formě uvědomují a kdyby nebylo nejistoty týkající se vlastní mužnosti, možná by ženy nemusely času od času, nebo i pokaždé, orgasmus předstírat jen proto, aby nezranily city svého muže. Studie také ukázala, že muži, kterým na ženském orgasmu záleží kvůli vlastní mužnosti jsou více náchylní k odmítání zpětné vazby od své partnerky a nechtějí na svém sexuálním výkonu v převážné většině případů nic měnit, protože by to zase poškodilo jejich povědomí o dokonalé mužnosti.

Studie přišla na to, proč chtějí muži za každou cenu přivést ženy k orgasmu. Ani zdaleka v první řadě nemyslí na svou něžnější polovičku
Zdroj: mosuno

Domů
Sdílet
Diskuse