Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2017 13:43
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Žiješ v bublině sociálních sítí a lžeš svojí aktivitou sám sobě i přátelům? Trefné video ukazuje, co jsme ochotni udělat kvůli lajkům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na sociálních sítích se člověk musí rychle přizpůsobit.

Na internetu se často tváříme jinak, než to ve skutečnosti vypadá. V dnešní době je velká část lidí závislá na tom, aby dostali co nejvíce lajků od svých přátel a možná i doufají, že se jednoho dne stanou internetovými osobnostmi. Pokud se člověk ráno probudí a přidá na svůj profil novou fotografii, zatímco jeho přátele to vůbec nezajímá a nikdo mu ji nepochválí, v jeho hlavě může definitivně vzniknout myšlenka, že už nikoho nezajímá a různé studie prokázaly spojení mezi velkou aktivitou na sociálních sítích a sociální izolací. Na sociálních sítích se proto snažíme přizpůsobovat moderním trendům a kanál Ditch the Label nejčastější lži zakomponoval do svého povedeného videa.

Domů
Sdílet
Diskuse