Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2017 16:58
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Kočka pod vlivem marihuany či výkal roznesený po celém pokoji. Internet se podělil o katastrofické scénáře, když nechali zvířata doma bez dozoru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Marihuana neláká jen lidi.

Většina lidí miluje překvapení, ne však taková, která nejsou příjemná. Se špatnými překvapeními, o něž se majitelům postarali domácí mazlíčci, se podělili uživatelé portálu BoredPanda. Na internet totiž pověsili obrázky zobrazující stav, v jakém našli své příbytky poté, co v nich nechali své chlupaté kamarády několik hodin osamotě. Nějaké polštáře tak skončily potrhané, ale v některých případech to zašlo mnohem dál a zjistíš, že pes si například dokáže otevřít ledničku nebo že marihuana velmi spolehlivě působí, i když ji požije kočka. Některá zvířata se však alespoň tváří provinile, jiná jsou zase na jimi vytvořenou katastrofu velmi hrdá, čemuž přitakává i výraz, s jakým jsou zachycena na fotkách. Stala se i tobě už nějaké zvířecí kataklyzma? Rozhodně se o příhodu poděl v komentářích!

Domů
Sdílet
Diskuse