Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2017 8:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kazma odhaluje největší televizní skandál v Česku, který celá země bez tušení týden sledovala v relaci Prostřeno. A to vše pro dobrou věc

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kazmova OMS od svého vzniku zaznamenala již mnoho úspěchů a zviditelnila Českou republiku před celým světem. Co si tvůrci připravili tentokrát?

Kazmovu One Man Show už asi není třeba nikomu blíže představovat, jelikož se za pár dílů dokázala zviditelnit na mapě celého světa. Tento projekt měl zatím vždy světové ambice, ale tentokrát se tvůrci rozhodli trochu přibrzdit a vystřelit si „jen“ z celé České republiky. Známá televizní šou Prostřeno funguje již několik dlouhých let na stejném principu bizarní reality show, která si cíleně vybírá lidí s handicapem nebo prostě dostatečně podivné jedince a dělá si z nich před kamerami srandu, resp. na nich honí sledovanost, což pochopitelně nikdo se zdravým rozumem nepovažuje za správné.
 
A právě to je jedním ze dvou důvodů, proč se Kazma do tohoto obrovského pranku na televizi vůbec pustil. Přibližně půl roku trvající přípravy vyvrcholily pár týdnů zpátky, kdy byl týden s předem dohodnutým hercem odvysílán. Ten předstíral ojedinělou nemoc s názvem Tourettův syndrom a štáb jeho byt nadesignoval tak, aby byl definicí bizarnosti. Tím druhým důvodem, proč toto celé vzniklo je snaha zvýšit povědomí o této nemoci, což se jednoznačně podařilo. Více už prozrazovat nebudeme, vychutnejte si nejnovější díl OMS, který opět posouvá hranice.

Pro sledování nejnovější epizody OMS klikni tady nebo na obrázek níže.

Kazma odhaluje největší televizní skandál v Česku, který celá země bez tušení týden sledovala v relaci Prostřeno. A to vše pro dobrou věc

Domů
Sdílet
Diskuse