Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. června 2017 15:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Newyorské metro zakázalo přepravu psů, jestliže se nevejdou do tašky. Obyvatelé osobitě zareagovali a svojí kreativitou baví internet

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Newyorští psi si už delší dobu zvykají na komplikovanější přepravu metrem.

Obyvatelé New Yorku jsou zvyklí na nikdy neustávající ruch velkoměsta a místní pejskaři by o tom mohli vyprávět celé hodiny. Město už dříve zakázalo přepravu psů v metru, ale udělilo i výjimku, a tak pejskaři mohou svého čtyřnohého chlupáče vzít do jednoho z vagónů, pokud se nachází v nějaké tašce či batohu. Konkrétní tvar či druh tašky není přesně specifikován, a tak obyvatelé New Yorku již delší dobu využívají svou kreativitu naplno, kdy nemají problém nacpat huskyho či pittbula do batohu nebo tašky, aby se s ním mohli převézt metrem a dostat se do destinace. Největším hitem internetu se však stal chlupáč, jehož chtěl majitel nacpat do známé IKEA tašky, ale zřejmě se mu to nepodařilo, tak ji roztrhl a jednoduše se tvářil, že je pes ukrytý v tašce, i když mu z ní vytvořil pouze jakýsi plášť.


  


 


 


 


 


 


 


 







Domů
Sdílet
Diskuse