Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2017 22:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dale si myslel, že uvízl, ale ve skutečnosti se obrovský žralok bílý jen krmil pár metrů od něj. Se zvířetem si tak aspoň udělal selfie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nezapomenutelný zážitek chlapíka z Mexika.

Žralok bílý patří mezi zvířata s nejvyšším počtem smrtelných útoků na lidi, ale ani to nezastavilo odvážného chlapíka jménem Dale Pearson před tím, aby vešel do moře a přišel ke zvířeti jen na vzdálenost pár metrů. Dale přitom chtěl zvířeti původně pomoci, protože si myslel, že se žralok dostal do mělké vody nechtěně a uvízl v rybářské síti, jenže když se k němu začal přibližovat, zahlédl na jeho zádech mohutnou ránu pocházející z lodní vrtule a zjistil, že žralok se na mělčině nezasekl, ale přišel se jen nakrmit místními rejnoky. V jednu chvíli Dale obrátil kameru na pobřeží a prohlásil, že se právě dívá na svůj dům, čili obrovský žralok bílý se klidně krmil jen pár stovek metrů od jeho předního vchodu a skutečně to byl nezapomenutelný zážitek, i když odborníci upozorňují, že na takovou krátkou vzdálenost by se nezkušení lidé neměli ke žralokům přibližovat. I když žralok od Daleovu pomoc nepotřeboval, celý záznam se na internetu okamžitě stal hitem a lidé se shodují, že kdyby byli na chlápkově místě, brali by nohy na ramena a ne se ještě přišli na zvíře podívat ze vzdálenosti pár metrů. 

Domů
Sdílet
Diskuse