Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 13:33
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Draco Malfoy se s kytarou procházel po Praze, ale nikdo ho nepoznal. Herecká hvězda z Harryho Pottera si užívala sladkou anonymitu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S kytarou v ruce si Toma vůbec nikdo nevšímal.

Herec Tom Felton si před dvěma dny spokojeně užíval slunečné počasí v ulicích Prahy a rozhodl se dokonce otestovat místní a hromadu turistů, zda jej bez jakéhokoliv krytí dokáží poznat. Filmový Draco Malfoy sice neměl ulízané vlasy, ale vousy, brýle a vytahanou mikinu, ovšem i tak k němu nikdo nepřistoupil a nepožádal ho o podpis. Tom svou hru na kytaru nahrál a pak zavěsil na Instagram, kde označil i pražské staré město jako lokalitu, po čemž začaly přibývat tisíce komentářů českých uživatelů se slovy, aby se nezlobil, že ho nikdo nepoznal. Někteří lidé tvrdili, že Tom se na Draca v té chvíli téměř vůbec nepodobal a většina Čechů ho zná právě díky postavě z Harryho Pottera, ale našly se i argumenty hovořící o tom, že lidé by na ulici prostě neočekávali hereckou hvězdu, a tak se u muže hrajícím na kytaru ani nezastavovali.


Domů
Sdílet
Diskuse