Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2017 10:29
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay objevil nejnechutnější restauraci, ze které mu bylo nevolno. O čistotě tam nikdy neslyšeli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zážitek, na který Gordon jen tak brzy nezapomene.

Gordon Ramsay se proslavil svým kontroverzním chováním, ve kterém nechybí urážky, nadávky i nezvyklý humor, ale ať je jakkoli svébytný, svou práci dokáže udělat na výbornou. V show Kitchen Nightmares, což je obdoba relace Ano, šéfe! z našich končin, vyrazil do restaurace, která mu po pár minutách dala hned několik obrovských facek. Gordon se tam nejdříve najedl, aby otestoval, co může očekávat a pak zašel do kuchyně samotě, když tam ještě personál nebyl.

Pesto ze svého oběda našel plné plísně a stačil mu jeden dotyk stěny a pochopil, že čistota se v této restauraci neudržuje. Všechno bylo buď špinavé, zanesené, plesnivé nebo shnilé a Gordonovi se zastavoval rozum při pohledu na to, jak si v tom šéfkuchař Doug může dovolit vařit obědy pro zákazníky. Bez velkého přehánění pak Gordon zhodnotil, že jde o jednu z nejšpinavějších a nejnechutnějších restaurací, v jaké kdy byl. Epizoda je přitom starší, ale na YouTube Kitchen Nightmares se objevila ve zkrácené podobě teprve včera.

Domů
Sdílet
Diskuse