Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 19:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Selfie s odříznutými hlavami i zavařené lidské maso. Ruská kanibalistická rodina se přiznala, že má na svědomí více než 30 obětí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Dlouhých 18 let měli zabíjet a konzumovat své oběti.

Kanibalismus ve většině zemí světa prakticky neexistuje a jen těžko bys hledal lidi, kteří jsou schopni zkonzumovat pozůstatky člověka. Rusko však momentálně zažívá velký kanibalistický skandál, který se dostal na veřejnost kvůli úplné náhodě. Ve městě Krasnodar našli dělníci na jedné z ulic mobilní telefon plný fotografií muže i ženy s lidskými pozůstatky, přičemž dvojice byla zanedlouho identifikována a po výslechu se nejenže přiznala ke kanibalismu, ale policistům vyprávěla i děsivý příběh o tom, jak začali lidi zabíjet už v roce 1999. 35letý Dmitry a 42letá Natalia více než 18 let zabíjeli lidi, aby si pak mohli vychutnat chuť jejich masa a pozůstatky si nechávali zmražené nebo ve formě zavařenin.


Policie byla případem překvapená, protože oba žili v hostelu armádní akademie, a tak se v místních médiích objevily už i informace o tom, že kanibalistická rodina měla propojení na bezpečnostní složky a díky tomu mohla ve svém zabíjení pokračovat až do tohoto roku. Natalia už podstoupila i psychiatrické vyšetření, jehož výsledkem bylo, že není jakkoli psychicky nemocná a naplno si uvědomuje důsledky svých činů, takže nešlo o žádné psychopatické vrahy, ale o systematickou dvojici s láskou k lidským pozůstatkům. Policisté z pokoje v armádním hostelu již na vzdálenost několika metrů cítili směs chemikálií, které dvojice používala k zabíjení svých obětí a na internet se dostala i fotografie mladé ženy, kterou nejdříve lidé považovali za přítelkyni 35letého kanibala, ale nakonec se ukázalo, že šlo o jednu z jejich obětí.

Domovní prohlídka v pokoji odhalila minimálně sedm lidských ostatků důkladně zabalených v plastových obalech a uložených v mrazáku, odkud je dvojice průběžně vybírala a konzumovala, ale lidské maso policisté našli i ve více sklenicích na zavařeniny. Kromě toho se v domě nacházelo i 19 pozůstatků lidské kůže, která nepatřila samotné dvojici, protože oba přiznali, že pocházela ze zabitých osob. Samotný pokoj nebyl jediným místem, kde byly lidské pozůstatky skladovány, protože ve vinném sklípku pod nemovitostí byly objeveny další končetiny ve vědrech i pytlích. Dvojice si při svém zabíjení pomáhala i videonávody, které natáčeli jiní kanibalové, aby byli lidé zabiti způsobem, který co nejméně znehodnotí maso.

V mobilním telefonu měl 35letý Dmitry uložené desítky nechutných záběrů. Fotogalerie začínala mužem pózujícím se srpem a kladivem, čímž Dmitry očividně narážel na symbol Sovětského svazu, kde se před lety narodil, a pokračovala různými selfies s lidskými končetinami. Policisté nevěřili vlastním očím, když v nemovitosti narazili i na fotografii, na níž byla zachycena odříznuta lidská hlava naservírována na tácku s pomeranči. Fotografie podle data na ní pochází z roku 1999, což by v případě její realističnosti znamenalo, že dvojice si v přiznání nevymýšlela a opravdu společně zabíjeli a konzumovali lidi dlouhých 18 let.


Podezření z propojení bezpečnostních složek na dvojici kanibalů se zvětšilo i kvůli tomu, že jak Dmitry, tak i jeho žena Natalia pracovali ve stejné armádní akademii, od níž si pronajímali svoji nemovitost, a tak už lidé začali tvrdit, že neexistuje možnost, jak by si jejich nadřízení a blízcí nemohli ničeho nevšimnout po tak dlouhou dobu. Další zaměstnanec armádní akademie však policistům řekl, že při každém pokusu o vstup do jejich pokoje začali oba zuřivě vřískat a kopat, a tak se po několika pokusech do pokoje rozhodli pracovníci v žádném případě nevstupovat. Podle jejich slov byla Natalia příliš agresivní a výbušná žena na to, aby riskovali fyzický útok. Zaměstnanci ani netušili, že údajně agresivní žena byla ve skutečnosti ještě krvelačnější a bez mrknutí oka dokázala lidi zabíjet i jíst. Ruská policie v současnosti zahájila vyšetřování jen ve věci jedné vraždy ženy z fotografie, ale mluvčí potvrdila, že další podezření budou důkladně prověřena a po zhlédnutí inkriminovaných fotografií snad není pochyb o skutcích, které Dmitry s Natalií spáchali.

Domů
Sdílet
Diskuse