Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2017 16:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jsi iniciativní, přemýšlíš o pár kroků napřed a máš jiskru v oku? Progresivní společnost JYSK hledá na prestižní pozici právě tebe

REFRESHER
Uložit Uložené

V rámci našeho nového projektu vám umožníme nahlédnout do pozadí fungování různých zajímavých firem z různých odvětví.

Každý, kdo si hledá novou práci, v níž má v plánu reálně budovat kariéru, by měl vědět, co ho vlastně čeká a do čeho jde. Nejčastěji však platí, že uchazeč informace dostane jen z náborového inzerátu se základními body a zbytek si musí dohledat na stránkách společnosti. Ty jsou však často jen velmi málo propracované, obsahují minimum faktů pro potenciální nové pracovníky a vám zbývá jen doufat, že bude všechno fajn.
 
I kvůli tomu jsme se rozhodli vytvořit nový propjekt Freshjob, který dnes přichází s pilotním dílem. Ještě předtím, než se k němu dostaneme, si ale ve zkratce řekneme, co nás vlastně čeká. Budeme se snažit poskytnout vám co nejhlubší náhled do zajímavých firem z různých odvětví, přičemž budeme vždy přinášet i prestižní pracovní nabídky na konkrétní pozice. Součástí videa bude podrobný popis vhodného kandidáta i možnost vidět budoucí kolegy nebo pracoviště.
 
V dnešním debutu si představíme společnost JYSK jako takovou, ale i její volné pozice, jelikož spouští od ledna příštího roku oblíbený prodejce nábytku a bytových doplňků atraktivní Store Manager Trainee program.
 
Společnost hledá budoucí kolegy, kteří:
 
1. Myslí pozitivně.
2. Jsou iniciativní a úkoly dotahují do konce.
3. Myslí vždy o několik kroků napřed.
4. Chtějí dosahovat dobrých výsledků.
5. Rádi uplatňují svůj vliv a dokáží zajistit změnu.
6. Dokáží se rychle oklepat z neúspěchů.
7. Mají nadhled a neberou se moc vážně.
 
V případě, že ses našel alespoň v pěti bodech, jsi správný kandidát do Store Manager Trainee programu a určitě máš potenciál k tomu, aby ses v Jysku uchytil. No a ještě lepší představu o tom, co tě opravdu čeká, získáš díky našemu videu, kterým tě provede sympatická Kateř.
 
Domů
Sdílet
Diskuse