Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 10:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay v novém dokumentu zaskočil diváky zákulisím výroby kokainu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šéfkuchař se po návratu z Jižní Ameriky musel vzpamatovávat.

Očekávaný dokument od známého šéfkuchaře Gordona Ramsayho s názvem „Gordon Ramsay On Cocaine“ byl konečně odvysílán na britské televizní stanici ITV a extravagantní osobnost se se svou úlohou prodírat se jihoamerickou džunglí, aby odhalila zákoutí výroby této drogy, poprala na výbornou. Gordon se již v minulosti vyjádřil, že se s drogami a zejména kokainem setkal už velmi dávno, ještě v samotných začátcích své kariéry, ale zkušenosti s nimi měl už předtím, protože se na nich rychle stal závislým jeho mladší bratr. Šéfkuchař si vzpomněl na momenty, kdy musel vběhnout do domu drogového dealera a vytáhnout odtud svého malého bratra, protože jinak by tam možná i zemřel.
 
Po odvysílání dokumentu se na sociálních sítích začaly objevovat zprávy o tom, jak lidé ani desítky minut po jeho skončení nemohou uvěřit tomu, co viděli. Samotná výroba kokainu sestávající z přimíchávání různých chemikálií uprostřed džungle v nehostinných podmínkách, aby laboratoře nemohly ohrozit příliš odvážní policisté, zanechala v lidech silný dojem a zákulisí výroby narkotik Gordon odhalil skutečně do detailů. Cílem jeho dokumentu je přimět lidi zamyslet se nad tím, zda se jim vyplatí hazardovat s vlastním zdravím a životem jen kvůli pár chvílím euforie a pokud Gordon Ramsay před něčím varuje, pak zřejmě jedná o opravdu závažnou záležitost.

Domů
Sdílet
Diskuse