Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 12:13
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Britney Spears prodala příšerný obraz za 10 000 dolarů. Internet se pobavil i přesto, že vše darovala charitě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sama zpěvačka se přiznala, že není žádný Picasso, ale internet si její schopnosti i tak pořádně podal.

V kontextu mnoha vražedných útoků, které se v posledních dnech udály ve Spojených státech amerických, se rozhodla podat pomocnou ruku i oblíbená zpěvačka Britney Spears. Ještě před několika týdny ohlásila, že se pokusí namalovat obraz a ten následně vydraží, přičemž všechny vybrané peníze věnuje obětem útokem v Las Vegas. A tak vytáhla stojan, papír, štětce i plátno a začala tvořit opravdu zajímavé dílo, jak se pochlubila i na svém Twitteru.

Rozhodně jde o ušlechtilý krok a samotná Britney přiznává, že není žádný Picasso. To, co se nachází na plátně, jsou jen fialovo-růžovo-modro-oranžové květy obklopené okvětními lístky podobné barvy. Britney však prozradila, že květiny v jejím obraze reprezentují nové začátky a v podobném duchu by měl svět pokračovat i dál. Na internetu však lidé její šlechetný čin vůbec nepodpořili a nechápou, proč jednoduše nedarovala peníze ona sama místo toho, aby prodala tu hrůzu, co právě vytvořila. Lidé tvrdí, že i jejich pětileté děti by všechno nakreslily lépe a doufají, že Facebook již brzy přidá reakci převrácených očí. I přes, nazvěme to, neodbornost autorky se však její veledílo prodalo za slušnou sumičku. Na aukci si ho za deset tisíc dolarů odnesl bavič Robin Leach.


Domů
Sdílet
Diskuse